reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Cieszę się, że mam wizytę za sobą :) Wszystko w jak najlepszym porządku :) Dzidzia nadal większa niż z OM wychodzi :) No i dzisiaj lekarz wprost powiedział, że będzie cc, bo łożysko jest tak usadowione, że poród dołem byłby ryzykowny. Mnie to akurat pasuje :))

dziewczyny jeśli znacie już płeć swojego dziecka to piszecie do mnie na priv to uzupełnię naszą listę,bo nie chcę nic wpisywać bez wiedzy waszej,a fajnie jak bedziemy w miare na bieżąco z listą:-)

Jak będę wiedzieć na 100% to się zdekalruję, bo na razie to miałam (chyba) córkę, syna i znowu córkę ;) Teraz nie mogę się doczekać połówkowego 20 maja :/

reklama
icarium to fajnie ze wszystko wporzadku z dzidzia. No jak musi byc cesarka no to nie ma wyboru, zreszta jak ci odpowiada to jeszcze lepiej ;-)

mamuski moim marzeniem było miec córunie, poszlam wczoraj do lekarza i udalo mi sie wcisnac na wizyte i okazalo sie ze dziewczynka. malo nie oszalalam z radosci;) co prawda na 90% ale ja i tak juz szaleje;)

mamuski moim marzeniem było miec córunie, poszlam wczoraj do lekarza i udalo mi sie wcisnac na wizyte i okazalo sie ze dziewczynka. malo nie oszalalam z radosci;) co prawda na 90% ale ja i tak juz szaleje;)
karolcia gratulacje :-) wylaniaja sie nareszcie kolejne coreczki :tak: napisz priva do lilou co by ci core do listy dodala :tak:

karolcia gratulacje :-) wylaniaja sie nareszcie kolejne coreczki :tak: napisz priva do lilou co by ci core do listy dodala :tak:

Ivi karolcia musi się najpierw zapisać na listę,bo jej jeszcze nie ma :p
karolcia pisz na priv do mnie i podaj dane wg.listy

reklama
Do góry