reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Julia, super! Skoro termin masz dwa tyg. po mnie to moja wazy w takim razie z 2,5 kg a myślałam ze nieco ponad 2 kg.. No cóż, jutro się przekonam.

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Ja po wizycie. Nie miałam usg i do końca już nie będzie... Dzieciątko głową do dołu rozmiar brzucha prawidłowy. Ale niestety jakaś infekcja sie przyplątała. Kupiłam krem mam nadzieje,że szybko przejdzie:)

Ja jestem dokładnie 32t2d ale ja w Irl a tu to są zacofani i tylko 2 usg w 12tyg i 20 tyg... Ale może poszukam Polskiego gina gdzieś tu. Dziewczyny nawet nie wiecie jak macie dobrze a opieka ciężarnej w Polsce. aż czasami zazdroszcze tych wszystkich usg i dokładnych badań.

Ja jestem dokładnie 32t2d ale ja w Irl a tu to są zacofani i tylko 2 usg w 12tyg i 20 tyg... Ale może poszukam Polskiego gina gdzieś tu. Dziewczyny nawet nie wiecie jak macie dobrze a opieka ciężarnej w Polsce. aż czasami zazdroszcze tych wszystkich usg i dokładnych badań.
Popieram w Anglii mam to samo :)
Dlatego dodatkowo chodzę do Polskiego ginekologa

Just jak będzie za duże to się nie urodzi samo. Przynajmniej mi się tak wydaje. Czasami i malutkie i się nie urodza naturalnie.
A czasami 4500 i więcej i rodzą się sn. Różnie bywa.

reklama
Just podobno jak zaczyna się akcja porodowa to w szpitalu jeszczd robią usg. Na to liczę, bo trochę się obawiam że mogłoby coś być nie tak... choć nie sądze że Wiktor bedzie za duży, ale może się np ułożyć miednicowo i co...

Do góry