reklama
patka90.02
Fanka BB :)
Ja po wizycie. Nie miałam usg i do końca już nie będzie... Dzieciątko głową do dołu rozmiar brzucha prawidłowy. Ale niestety jakaś infekcja sie przyplątała. Kupiłam krem mam nadzieje,że szybko przejdzie
tekila85
Patka a w którym jesteś tc? Bo chyba robi się jeszcze jakieś na koniec, żeby mase urodzeniową obliczyć cy cis takiego??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
patka90.02
Ja jestem dokładnie 32t2d ale ja w Irl a tu to są zacofani i tylko 2 usg w 12tyg i 20 tyg... Ale może poszukam Polskiego gina gdzieś tu. Dziewczyny nawet nie wiecie jak macie dobrze a opieka ciężarnej w Polsce. aż czasami zazdroszcze tych wszystkich usg i dokładnych badań.
ewelinka10425
Ja w Polsce i też ostatnie usg miałam w 31tc... różni lekarze różnie prowadzą ciążę...
Misia93
Aktywna w BB
Popieram w Anglii mam to samoJa jestem dokładnie 32t2d ale ja w Irl a tu to są zacofani i tylko 2 usg w 12tyg i 20 tyg... Ale może poszukam Polskiego gina gdzieś tu. Dziewczyny nawet nie wiecie jak macie dobrze a opieka ciężarnej w Polsce. aż czasami zazdroszcze tych wszystkich usg i dokładnych badań.
Dlatego dodatkowo chodzę do Polskiego ginekologa
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
reklama
ewelinka10425
Just podobno jak zaczyna się akcja porodowa to w szpitalu jeszczd robią usg. Na to liczę, bo trochę się obawiam że mogłoby coś być nie tak... choć nie sądze że Wiktor bedzie za duży, ale może się np ułożyć miednicowo i co...