reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
To jeszcze mozna telefonem zrobic zdjecie monitora taka madra jestem a samej mi sie nie chcialo wstawic zdjec z prenatalnego.
Ann_
Aria o której wizyta? Zanim się dokopie na ogólnym to mi zajmie hehe czekam na wieści ;-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
PerseaNigra
Ktos pisal ze ma o 8 nie wiem czy Aria.
Po 8 miałam ... dzidzia uparta nie chciała współpracować i w poniedziałek znowu.
Obróciło się i było pionowo ... buzię tak miało ustawiona ze nie chciało noska pokazać że o przeziernosci nie wspomnę. .. no uparciuch totalny ... I jeszcze tylko plecy i dupkę pokazywało. I co jeszcze nogi 0o turecku zasłania się jak może.
Mam nadzieje ze w poniedziałek będzie juz współpracować. Fotkę wam wkleję jak będę w domu. Ma 6.84 cm a i jedyne co dało zmierzyć to przepływy w pepowinie które są ok.
A zakupy udane ... mam getry i spodnie ciążowe plus na lato takie cienkie i dla młodego dżinsy i koszule dżinsów plus trampki
Obróciło się i było pionowo ... buzię tak miało ustawiona ze nie chciało noska pokazać że o przeziernosci nie wspomnę. .. no uparciuch totalny ... I jeszcze tylko plecy i dupkę pokazywało. I co jeszcze nogi 0o turecku zasłania się jak może.
Mam nadzieje ze w poniedziałek będzie juz współpracować. Fotkę wam wkleję jak będę w domu. Ma 6.84 cm a i jedyne co dało zmierzyć to przepływy w pepowinie które są ok.
A zakupy udane ... mam getry i spodnie ciążowe plus na lato takie cienkie i dla młodego dżinsy i koszule dżinsów plus trampki
PerseaNigra
Ooo no to cholera mala. Jeszcze sie nie urodzila a juz lobuz. Dobrze ze chociaz zakupy sie udaly. Ja tez mam wizyte w pon. Mam nadzieje ze lekarz potwierdzi chlopca to wtedy bardziej uwierze
Oby w poniedziałek się udało pomierzyc. Bo powiedziała ze jak się dobrze nie ułoży to będę czekać i pomiędzy pacjentki wchodzić. :/ mam na 16 wizytę. Juz za nią płacić nie będę ...
A mówi ze musi się udać w poniedziałek bo to ostatni gwizdek ...
A mówi ze musi się udać w poniedziałek bo to ostatni gwizdek ...
luckychoice
reklama