reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Patka super, że tak zadowolona jesteś po wizycie.

Bellina mój gin właściwie co wizyte pyta czy L4 czy pracuje. Mam wrazenie, że po prostu przy tylu pacjentkach nie pamieta czy trzeba mi je wypisac. Nie nakazał mi leżeć ani nic takiego. W poprzedniej ciąży mówił, że zakladamy krążek, zebym mogla normalnie funkcjonować, tylko mialam sie oszczędzać.
Niestety ze wzgl. na sytuacje w pracy nie moge jeszcze isc na L4, myślę, ze do konca czerwca dam rade (w tym jeszcze zalicze urlop, wiec bedzie tego mniej, może po drodze w maju tez jakies pare dni wolnych), nie mam możliwości pracowac krócej godzinowo. Ale szefostwo i tak jest dla mnie w porzadku i ogólnie ludzie z pracy, jakby tak nie bylo to bym to miala gdzieś bo wiem jak mialam w poprzedniej pracy i tez uwazam, ze nie ma sensu poswiecac sie dla pracy.

A ja chodze na nfz ale nie do przychodni czy szpitala ylko do niepublicznego zakładu . Lekarz wybudował prywatną klinike przyjmował rok prywatnie i podpisał kontrakt z nfz . Za każdym razem mam badanie i usg 3d za darmo , warunki super, wszystkie badania za darmo plus te dodatkowe tsh i toksoplazmoza, hiv . Także nie mam co szukac gdzie indziej bo po co mam placic jak tu takie dogodnosci za darmo :)

reklama
Do góry