reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

ja w pracy lepiej dogaduję się ze starszymi dziewczynami po 40 niż z takimi z 4-5 lat starszymi które się wywyższają i fisiują;d

reklama
Ja to w sumie w maju pójdę na tydz-dwa żeby odpocząć bo jestem trochę zmęczona ale jeszcze wrócę :-)
Ja na szczęście siedzę z facetem w pokoju po 50. I nie mam problemów z nim. Z babami się ciężko dogadać czasem :-)

Gratulacje Patka, teraz i ja z kimś potrafię się cieszyć :-) Bellina u mnie nie dają zdjęć, ale nie jest mi przykro. Widziałam.ze jakieś wpieli do karty, pewnie jak bym się uparła to mogę ksero zrobić.
Dał mi jedno jak byłam Pierwszy Raz, na którym niewiele widać bo co moze być widać w 7 tygodniu? :-) zdziwiona byłam jak mi dał.
To było samo usg, wizytę mam w poniedziałek i wtedy też odbióre wyniki z.krwi i moczu

reklama
Do góry