reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Aż idę zobaczyć jakie tetno synuś miał ;)

Sprawdziłam 160 a pod koniec ciąży 148 niżej nie było. A chłopak jak marzenie ;)

No teraz jeszcze wyższe dzidzia ma więc zobaczymy ... no ale Krystian tez miał wysokie wiec się nie nastawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Bellina super zdjęcie:) Zazdroszczę dobrych wieści, ja w czwartek mam badanie prenatalne, mam nadzieję, że wszystko będzie ok, bo trochę się boję.

Mialam dzis wizyte u gina, ale bez podgladania dzidzi. Gin założył mi jednak juz teraz krążek bo mam krotka szyjke :( o polowe niz powinna być. Moze inaczej bo widzialam gore glowy dzidziola i w calosci tez troche bo gin mierzyl mi ta szyjke usg dopochwowym. Ale żadnych pomiarow maleństwa ani sprawdzania tętna.

reklama
Wesoła to pewnie teraz masz dużo odpoczywać co?
Moja koleżanka ma tak, że od początku ciąży ma rozwarcie ( fizyczna zła budowa szyjki) i miała założony szew i leżała przez chyba 7 miesięcy i było ok :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry