reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
U nas dzidzia zdrowa. Podobno duża ale nie znam wymiarów. Ma rączki, nóżki. Zmierzył wymiary i w porządku. Serduszko ładnie biło. Na samym początku badania bił brawo słodkie to było. I bardzo się kręcił. Lekarz jest przekonany że chłopczyk będzie :-)
Zobaczymy.
A i foto małego kosmity :-*

Załączniki

• 1460060531167.jpg
    1460060531167.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 133
Dzięki dziewczyny :-) trochę się wczoraj wkurzylam. Bo lekarz raczył mnie poinformować w ostatniej chwili że badania nawet takie podstawowe jak przeziernosc i przegroda nosowa są dodatkowo płatne. Wczoraj była ostatnia szansa, a tak trudno. Dwa jak chce mieć usg do końca na kazdej wizy120€ a jak nie to chyba tylko dwa mi zrobi. Na polowce i po 30tc. Ale chyba kupimy te usg. Bo koszt i tak zerowy prawie dla nas.
Alr pięknie się ruszał i tak urósł jak myślałam.

reklama
Do góry