reklama
larkaa
Fanka BB :)
Wg mnie tak jest, już kiedyś o tym pisałam na forum, że wśród moich znajomych 80% osób, które ma dwójkę dzieci to ma dzieci tej samej płciNie macie wrażenia ze częściej jest dwoje dzieci tej samej płci niż para?
larkaa
Ja siebie też nigdy nie widziałam w roli matki syna, mam 10 reklamówek ciuchów po córce, no bez jajAria a mi się marzy druga córcia jakoś nie wyobrażam sobie opieki nad chłopcem. No ale u nas jest duża szansa :-)
reklama
Ann_
Aria my nic nie naciagalismy i jest okej puki co.
Też myślę że chłopiec w podstawowej obsłudze łatwiejszy bo nie trzeba pilnować tych kierunków mycia, żeby nie zabrudzic nic.
Też myślę że często są dzieci tej samej płci. Ale u nas to raczej nie koniec więc szansa zawsze istnieje. Ja jestem z rodziny gdzie chłopiec a potem dwie dziewczyny ja byłam ta druga ;-)
Też myślę że chłopiec w podstawowej obsłudze łatwiejszy bo nie trzeba pilnować tych kierunków mycia, żeby nie zabrudzic nic.
Też myślę że często są dzieci tej samej płci. Ale u nas to raczej nie koniec więc szansa zawsze istnieje. Ja jestem z rodziny gdzie chłopiec a potem dwie dziewczyny ja byłam ta druga ;-)