reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Mam problem z wgrywaniem zdjęć.
Tu jeszcze profil naszego malucha (połowa 14 tyg)
12953293_1030853933629303_852642748_o.jpg

Załączniki

• 12953293_1030853933629303_852642748_o.jpg
    12953293_1030853933629303_852642748_o.jpg
    95,4 KB · Wyświetleń: 152
Gratuluje udanych wizyt
Ja następną wizyte mam za dwa tygodnie tylko taki mam probl2m ze niewiem dokładnie kiedy bo zawsze mi zqpisywał dokładnie date i godzine a teraz sie spieszył i zapomniał dopisać daty :confused: musze chyba zadzwonić i się dopytać

Piękne maluszki dziewczyny. Larkaa też bym nie przywiazywala wagi. Chociaż z Wiktorem lekarz mi powiedział w 13i1 że chłopiec i jajeczka od dołu mały pokazywał i się sprawdziło.

Piękne dzidziolki.
Wczoraj zadzwoniono do mnie z kliniki, gdzie chodzę do gin, ze test Pappa wyszedł poniżej normy- czyli że mam zwiekszone prawdopodobieństwo że dziecko bedzie obciazone zespołem downa. Zamarłam.
Pojechałam do gin, poprzednie usg było bardzo dobre, wczorajsze potwierdziło że wg. usg dziecko ma kosc nosowa, ma malutką przeziernosc nt 1.3, serduszko prawidłowe i wszystko w jak najjlepszym porzadku- ale test biochemiczny wyszedł gorzej- wic zalecono mi amniopunkcję
Lekarz kilka razy powtarzał mi że na jego oko dziecko zdrowiutkie, nie mam sie denerwowac, zreszta parametry ma idealnie takie same jak synek, urodzony 2.5 roku temu- a wtedy pappa mi nie robiono.
zatem nerwy troche mam, ale jednoczesnie bardzo dobre przeczucia, ze skoro prof z tak długim stazem mówi mi ze na jego oko wszystko jest w porzadku to chyba sie nie myli.
czeka mnie teraz oczekiwanie na amnio, która rozstrzygnie.
niemniej na necie juz przeczytałam chyba wszystko co mozliwe i mnostwo historii gdzie usg super, a pappa gorsze a dziecko zdrowe wiec nastawiam sie pozytywnie ;-)

chyba wolałabym jak w 1 ciazy bazowac na usg, ale ten pappa był w pakiecie bezpłatnie i chyba załuje ze go robiłam.

reklama
Magda znajoma kolo 40 zaszła w ciążę i pappa jej wyszło bardzo źle, zrobiła amniopunkcje i wszystko dobrze. Teraz juz urodziła i dziecko zdrowe. Także jak w usg dobrze. To nie martw się za bardzoy

Do góry