reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

masz co 2 tyg ? fajnie :) ja co miesiąc... teraz widzialam tylko dlatego ze w szpitalu bylam ... nie wiem jak zniose ogladanie dzidzi co miesiac... nie dziwie sie Ann ona chyba cos ok 6 tyg miala :eek:

reklama
Aria tylko dlatego ze chodze do dwoch ginow 1 prywatnie 2 na nfz i sie wymieniaja wizyty bo normalnie u kazdego wizyta co 4 tyg. Ale skoro place ubezpieczenie to nie zamierzam tracic na badania ze swojej kasy wole te pieniadze odlozyc dla dzieciakow

Aria no mi tak prawie 6 tyg wyszło czekania bo gin miał wolne po świętach. Jakbym w gabinecie sobie połączyła to bym go poprosiła o wizytę przed świętami ale już jakoś minęło i jutro idę :-) w pierwszej ciąży miałam wszystkie wizyty co 3 tyg i tak było idealnie.

Aaa pytałam o leki p/bólowe doraźnie pow ze mozna wziasc solpadeine musujaca a przy bolu nie do wytrzymania mozna 1 tab pyralginy. Choc mi osobiscie bardzo pomaga solpadeina

Papciarkowa, dobrze że mówisz, muszę jutro kupić tą solpadeine, bo paracetamol nie dziala a męczy mnie strasznie głowa.
Paulina, gratulacje.

reklama
Do góry