reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

masz co 2 tyg ? fajnie :) ja co miesiąc... teraz widzialam tylko dlatego ze w szpitalu bylam ... nie wiem jak zniose ogladanie dzidzi co miesiac... nie dziwie sie Ann ona chyba cos ok 6 tyg miala :eek:

reklama
Aria tylko dlatego ze chodze do dwoch ginow 1 prywatnie 2 na nfz i sie wymieniaja wizyty bo normalnie u kazdego wizyta co 4 tyg. Ale skoro place ubezpieczenie to nie zamierzam tracic na badania ze swojej kasy wole te pieniadze odlozyc dla dzieciakow

Aria no mi tak prawie 6 tyg wyszło czekania bo gin miał wolne po świętach. Jakbym w gabinecie sobie połączyła to bym go poprosiła o wizytę przed świętami ale już jakoś minęło i jutro idę :-) w pierwszej ciąży miałam wszystkie wizyty co 3 tyg i tak było idealnie.

Aaa pytałam o leki p/bólowe doraźnie pow ze mozna wziasc solpadeine musujaca a przy bolu nie do wytrzymania mozna 1 tab pyralginy. Choc mi osobiscie bardzo pomaga solpadeina

Papciarkowa, dobrze że mówisz, muszę jutro kupić tą solpadeine, bo paracetamol nie dziala a męczy mnie strasznie głowa.
Paulina, gratulacje.

reklama
Do góry