reklama
Cherry90
Fanka BB :)
Więc tak my po Genetycznym trwało koszmarnie długo bo dzidzia tak się wiercila że nie można było uchwycić. Ale są rączki nóżki wszystko na swoim miejscu maksio policzyłem z Panem doktorem wszystkie paluszki na koniec dzidzia pogratulowala braciszkowo klaskajac no poplakalam się poprostu wszystko jest w porządku przeciętność nosek.wątroba pęcherzyka zbyt no wszystko. Ahhhhh no i najważniejsze mamy upragnioną laure
Wesoła Kobietka
Papciarkowa super, że wszystko ok.
Cherry gratulacje :-) świetna wiadomość !
Czekamy na zdjęcia:-)
Cherry gratulacje :-) świetna wiadomość !
Czekamy na zdjęcia:-)
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Ja juz po wizycie wszystko ok .dzidzia zdrowa .widzialam jak paluszek wsadza do buzi .ale nie chcial maluszek pokazac co ma miedzy nogami .mimo prob proszenia nie obrucil sie maluch .
Wesoła Kobietka
Marlenka gratuluję udanej wizyty :-)
Cherry ale fajny dzidziuś
Cherry ale fajny dzidziuś
GRATULUJE dziewczyny piękne dzidzie
jak troche odsapne to uzupełnie tam gdzie dzidzie się pokazały
Ja jak już pisałam... Fasolcia zdrowa, pięknie fika koziołki.... 5,6 cm także duża jak pani doktor powiedziała... co do płci nic nie mówiła, ale wydaje mi się, że pipkę widziałam hehehe albo dupke wiec dowiem się może na wizycie jak będę na przezierności
zdjęcia dopiero będę miała we wtorek razem z wypisem ze szpitala.
jak troche odsapne to uzupełnie tam gdzie dzidzie się pokazały
Ja jak już pisałam... Fasolcia zdrowa, pięknie fika koziołki.... 5,6 cm także duża jak pani doktor powiedziała... co do płci nic nie mówiła, ale wydaje mi się, że pipkę widziałam hehehe albo dupke wiec dowiem się może na wizycie jak będę na przezierności
zdjęcia dopiero będę miała we wtorek razem z wypisem ze szpitala.
reklama