reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Więc tak my po Genetycznym trwało koszmarnie długo bo dzidzia tak się wiercila że nie można było uchwycić. Ale są rączki nóżki wszystko na swoim miejscu maksio policzyłem z Panem doktorem wszystkie paluszki na koniec dzidzia pogratulowala braciszkowo klaskajac no poplakalam się poprostu wszystko jest w porządku przeciętność nosek.wątroba pęcherzyka zbyt no wszystko. Ahhhhh no i najważniejsze mamy upragnioną laure ;);)

6,40cm szcEscia

Załączniki

• DSC_1661.JPG
    DSC_1661.JPG
    746,4 KB · Wyświetleń: 148
  • DSC_1660.JPG
    DSC_1660.JPG
    941 KB · Wyświetleń: 138
GRATULUJE dziewczyny :) piękne dzidzie

jak troche odsapne to uzupełnie tam gdzie dzidzie się pokazały :)

Ja jak już pisałam... Fasolcia zdrowa, pięknie fika koziołki.... 5,6 cm także duża jak pani doktor powiedziała... co do płci nic nie mówiła, ale wydaje mi się, że pipkę widziałam :p hehehe albo dupke :D wiec dowiem się może na wizycie jak będę na przezierności ;)

zdjęcia dopiero będę miała we wtorek razem z wypisem ze szpitala.

reklama
Do góry