reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Nie wiem czy w sumie dobrze to określiłam - bo dziecko ma wg wielkości 10tc3 dni a jego domek wg wielkości jest określony na 9tc i kilka dni. Lekarka nie mówiła, żeby to było coś nią tak ale pytam bo na początku chyba ta różnica była mniejsza.

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Hey i ja wczoraj po wizycie.

A wiec maluch mierzy 8,2 cm, przeziernosc ok, nosek ok, ogolnie wszystko ok ;)

Lekarz powiedzial, że wygląda na dziewczynkę ale to nie jest jeszcze pewne bo dziecko jeszcze małe. Wczoraj byl 13+3 wg om. Na tym etapie z synem tez powiedzial, ze jest duza szansa na chlopca i pozniej juz tylko potwierdzil. Termin wg usg przesunal sie z 9 na 7 pazdziernika i doktor powiedzial, ze tego terminu juz mamy sie trzymac do konca.
Dodaję fotkę mojego malenstwa ;)

Dziewczyny cudowne Maluszki!! Gratuluje udanych wizyt !!

Załączniki

• 1459864655069.jpg
    1459864655069.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Do góry