reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

witam po dłuższej nieobecności trochę starałam się ogarniać Was my po prenatalnych i jest 7,3 cm dziewczynka ;p * wiadomo pow ze jeszcze nie na 100% ale pewnie tak będzie a cały czas nastawiałam się na chłopca i termin porodu przesunął się na 29.09 i kolor na nowej liście miał kolor fioletowy wiec cos w tym musi być hihihi :)

reklama
Gratuluję wizyt. Jak juz dużo płci się ujawniło. Ja się z kolorkiem nie zgadzam bo marzy mi się druga córcia i ona tez nie przyjmuje do wiadomości ze może mieć brata.
Chociaż opowiem Wam że siostra mojego męża w 12 tyg. Dowiedziała się ze chłopiec a w 20 ze dziewczynka i jest dwu miesięczna dziewczyna

Cieszę się strasznie ze wszystkie dzieciaczki zdrowo rosną. Ja płacze za każdym razem kiedy słyszę serduszko na usg:)
Co do chińskiego kalendarza to trzeba brać pod uwagę chiński wiek matki czyli plus 9 miesięcy bo oni liczą wiek od poczęcia.
Co to za lista?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Cześć dziewczyny ja też już po wizycie, wszystko ok serduszko bije dzidzia bryka sobie. Ale lekarz robił przez brzuch usg i bardzo kiepsko było widać. Tylko zastanawia mnie jedno dlaczego na opisie wcześniejszego usg miałam kosmówke na przedniej ścianie a teraz na tylnej. (pewnie się pomylił)

reklama
Do góry