reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Nieeee no ewidentnie to jedna stopa, przecież widać gdzie druga ;-) nie ważne, istotne że wszystko ok :-)
W sumie złączone też pasuje a tam ta niby druga stopa to pępowina... O rety jaka analiza foty ;-)

Tez mówiłam lekarzowi przy badaniu, ze ma 6 palców, to sie śmiał :) nawet jak bedzie miał 6 to nic :) wszystko jest do naprawienia, byle by było zdrowe!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Bubka, Bulidia gratuluje, super wiadomości !!! :-)

Nawet nie myślałam, że już tak szybko będą wiadomosci o płci.

Nitka śliczny maluch :)

Ja mam jutro usg

Ależ tu wesoło :) świetne wieści,nie spodziewałam się,że już poznamy płeć maluszków :)
Gratuluję wszystkich wizyt :)
Już coś zaczyna się dziać :) super

reklama
Do góry