reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Cytologia mi wyszla ze stanem zapalnym i czyms tam jeszcze później musze dryndnac do tej ginki co naprawde mi ciaże prowadzi bo ten na nfz to nic mi gadać niechce jak go cos zapytam to sie podśmiechuje i koniec. Masakra gdybym nie potrzebowała jego skierowań to bym zrezygnowała. Ale np na gr krwi mi nie chcial wypisac mimo ze moze beda musieli mi podac przeciwciala bo my z m mamy konflikt. Na szczescie polozna mi dopisala badania na p/ ciala a ta gr juz sobie sama zaplace.

reklama
@papciarkowa super ze z dzidziusiem wszystko w porządku....
a z cyto wyjasnisz sobie z ginka i sie uspokoisz... jak jest stan zapalny tio normalne ze moze byc 2 gr ja w pierwszej ciązy tak miałam... może te "dziwne" rzeczy jak je okreslilas to po prostu oznaczone bakterie?

wiem wiem jestem okropna .... ale masz zdjęcie? ja tak lubie oglądac maluszki... jakos łatwiej mi doczekać do mojej kolejnej wizsyty :D

@papciarkowa nie martw się na zapas, niestety ciąża to taki czas kiedy cały czas jesteśmy bardziej narażone na różne infekcje. pewnie dostaniesz coś na ten stan zapalny od gina i tyle :)

Ale fajne dzidziusie. Papciarkowa foto please :)
Ja cytologie mam odkąd pamiętam 2. A bakterie skonsultuj ;)
I ciekawe na ile sprawdzą się te ujawnione dzieciaczki ;)

reklama
Papciarkowa jeżeli masz ascus to nic groźnego. Ja miałam ten stan zapalny i globulkami wyleczylam. Najważniejsze że dzidzia okey

Do góry