reklama
neilaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny nie przesadzajcie za bardzo z dawkowaniem nospy, lepiej brać magnez. Wiele się mówi o dzieciach ponospowych, potem problemy z napięciem mięśniowym itp. Wiadomo, że nie każdego to spotyka ale znam wiele takich przypadków. A magnez w podwójnej dawce da naprawdę radę ;-)
Lucky, przynajmniej się uspokoilas i wiesz na przyszłość co robić w takich przypadkach. A podgladniecvie fasoli zawsze napawa optymizmem ;-)
Joani pytam oczywiście z ciekawości czy o tej nospie jest gdzieś to potwierdzone naukowo? Bo ja poprzednio brałam od czasu do czasu nospe i Maks miał obniżone napięcie.
neilaaa
Neilaa ja też kilka razy spotkałam się z takimi opiniami, może po prostu miałam szczęście, ale przez całą ciążę wzięłam może ze 2 tabletki albo nawet nie i Julka żadnych problemów nie miała
Podejrzewam że nie ma reguły co do zażywania nospy, ale nikt po zdiagnozowaniu ONM u Maksia nie umiał mi odpowiedzieć na pytanie dlaczego tak się stało. Poza tym teraz co drugie dziecko ma diagnozowane ONM lub WNM a poradnie rehabilitacyjne i prywatne gabinety są bardzo oblężone właśnie przez malutkie dzieciaki takie do 1 rok.
joani
Neilaa, mieliśmy o tym na studiach, że zauważa się ta zależność nospa a obniżenie napięcia. (A bylo to juz 10 lat temu) Wiadomo, że jak ktoś sporadycznie łyka, to nie ma się czego obawiać ale są osoby, które całą ciążę zażywają.
Nie zgłębiałam się ostatnio w temat i trzeba by było poszukać.
Mam 2 koleżanki, których dzieci miały znowu wzmożone napięcie po szczepienia ch ewidentnie alke na piśmie tego nie dostały, bo wiecie to grząski temat dla lekarzy....
Nie zgłębiałam się ostatnio w temat i trzeba by było poszukać.
Mam 2 koleżanki, których dzieci miały znowu wzmożone napięcie po szczepienia ch ewidentnie alke na piśmie tego nie dostały, bo wiecie to grząski temat dla lekarzy....
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Gratuluje pięknych dużych fasolek
Luckychoice lepiej spanikować i pójść niz potem żałować
Jagus trzymam kciuki za Was, bedzie dobrze.
Magnez dużo moich znajomych brało i ja tez po niego sięgałam przy bólach.
Nigdy nie słyszałam o takim wpływie Nospy a łykałam jes bardzo dużo w 2 ciążach z zaleceń lekarza. Na szczęście dziewczynom nic nie było za to mieliśmy problemy po szczepieniach
Luckychoice lepiej spanikować i pójść niz potem żałować
Jagus trzymam kciuki za Was, bedzie dobrze.
Magnez dużo moich znajomych brało i ja tez po niego sięgałam przy bólach.
Nigdy nie słyszałam o takim wpływie Nospy a łykałam jes bardzo dużo w 2 ciążach z zaleceń lekarza. Na szczęście dziewczynom nic nie było za to mieliśmy problemy po szczepieniach
Wesoła Kobietka
reklama
luckychoice
Wesoła Kobietka, gratulacje, śliczny dzidziuś
Ruda, nie mogę zdradzić miejsca, bo się zrobią kolejki na oddziale
Ruda, nie mogę zdradzić miejsca, bo się zrobią kolejki na oddziale