reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Maddzzia chodziło mi bardziej o to ze to ze do każdego gabinetu wchodzisz z partnerem i np dzieckiem w wozku to normalne. Nie tylko na usg.
Pewnie większość tatusiów w pracy jest w tym czasie, ale prawda tez jest ze niektórzy faceci nie maja chęci uczestniczenia.

reklama
Poziomki akurat mój że mną chodzi i synek też bo nie mamy go z kim zostawić, a ja czuje się lepiej kiedy jest.

Justyna trzymam kciuki za was w przyszłości i również czekam na info kiedy wam się uda :-*

Ja już po wizycie ;) nic jeszcze nie było widać, macica rozpulchniona ale pęcherzyka jeszcze nie ma ;) zbadała mnie na fotelu, wszystko ok i na usg też wszystko w porzadku ;) była bardzo miła dzisiaj i wyglądała jakby się faktycznie cieszyła. Może jeszcze jedna szanse dostanie, tym bardziej, ze powiedziała, ze teraz będziemy dbać o ta ciążę jak o żadna inna ;) moja karta jest już między ciezarnymi, mam podskoczyć na początku marca na usg zobaczyć pecherzyk i wtedy już będziemy resztę ustalać ;) także następna wizyta między 1-4 marca, w zależności od mojego grafiku. I jeszcze jedna dobra wiadomość - mam ciśnienie 90/60 więc przynajmniej nie muszę się martwić o nadciśnienie w ciąży :)

reklama
Do góry