reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Moj by nie odpuścił i sobie nie wyobraża nie iść, jak to mówi, przecież to on był malarzem i dobrze pędzlem zamieszal ;-) ale my wiele rzeczy razem robimy i u nas nie ma , zevja kobieta to wcgarach stoję. Jesteśmy razem to i wszystkimi obowiązkami się dzielimy.

Maddzzia czasami jak ma się za dużo tluszczyku nie da się przez brzuch i trzeba dopochwowo a później to już na bank przez brzuch ;')

Moj by nie odpuścił i sobie nie wyobraża nie iść, jak to mówi, przecież to on był malarzem i dobrze pędzlem zamieszal ;-) ale my wiele rzeczy razem robimy i u nas nie ma , zevja kobieta to wcgarach stoję. Jesteśmy razem to i wszystkimi obowiązkami się dzielimy.
Bardzo mi się podoba takie podejście. Ja też nie mogę narzekać na mojego mężczyznę , jest cudowny, jesteśmy razem 7 lat i jak narazie nic sie nie zmieniło, oby tak dalej. Z maluszka baaaardzo się cieszymy !!!:)

Madzia Moj tez chodzi ze mna, do gabinetu lekarskiego czy poloznej tez. Tu to jest normalne

Bubbka ja miałam przez brzuch
W pl od 10tc robią na ogół.

Wróciłam, ale tylko po to aby się z Wami pożegnać :(

Kochane dziewczyny, 20 lutego miałam przeprowadzony zabieg łyżeczkowania. W piątek, 19 lutego moja bata wzrosła do 51 tysięcy, natomiast w sobotę zaczęła spadać do 43 tys. Lekarze nie mieli wątpliwości że to pusta ciąża. Poza usunięciem pustego jaja, usunęli mi zaśniad niegroniasty (to była ta trzecia opcja o której wcześniej wspominałam).

Przykro mi że nie mogę tu z Wami klikać czekając na malucha, ale widać to nie jest jeszcze mój czas. Zabieg przeszłam bardzo dobrze. Już nawet nie krwawię. Mam teraz L4 i przez miesiąc mam się naprawdę oszczędzać. Po 2 miesiącach jak pojawi się 2 miesiączka możemy zacząć się starać o dzidziusia :) mam nadzieję, że tym razem z pozytywnym zakończeniem.

Wam wszystkim razem i każdej z osobna życzę samych pogodnych dni, spokoju i dobrych wyników z badań, a w październiku lekkich porodów ;) Cieszę się Waszym szczęściem, może nawet czasami będę zaglądać co u Was! Trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie i maluszki. To błogosławiony czas i to Wy jesteście najważniejsze, pamiętajcie o tym. Ściskam!

reklama
Justynka, kurcze, tak przykro czytac takie wiadomosci.. trzymaj sie kochana cieplo i nie trac wiary. Oby to cierpienie i czekanie zostalo Wam wynagrodzone. Trzymam kciuki, zeby nastepna ciaza zakonczyla sie tuleniem swojego malenstwa. Powodzenia ! :*

Do góry