reklama
joani
Fanka BB :)
Moj by nie odpuścił i sobie nie wyobraża nie iść, jak to mówi, przecież to on był malarzem i dobrze pędzlem zamieszal ;-) ale my wiele rzeczy razem robimy i u nas nie ma , zevja kobieta to wcgarach stoję. Jesteśmy razem to i wszystkimi obowiązkami się dzielimy.
Madziula 27
Moderatorka
Maddzzia czasami jak ma się za dużo tluszczyku nie da się przez brzuch i trzeba dopochwowo a później to już na bank przez brzuch ;')
Bardzo mi się podoba takie podejście. Ja też nie mogę narzekać na mojego mężczyznę , jest cudowny, jesteśmy razem 7 lat i jak narazie nic sie nie zmieniło, oby tak dalej. Z maluszka baaaardzo się cieszymy !!!Moj by nie odpuścił i sobie nie wyobraża nie iść, jak to mówi, przecież to on był malarzem i dobrze pędzlem zamieszal ;-) ale my wiele rzeczy razem robimy i u nas nie ma , zevja kobieta to wcgarach stoję. Jesteśmy razem to i wszystkimi obowiązkami się dzielimy.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Madzia Moj tez chodzi ze mna, do gabinetu lekarskiego czy poloznej tez. Tu to jest normalne
Bubbka ja miałam przez brzuch
W pl od 10tc robią na ogół.
Bubbka ja miałam przez brzuch
W pl od 10tc robią na ogół.
Justyna.85
Zaciekawiona BB
Wróciłam, ale tylko po to aby się z Wami pożegnać
Kochane dziewczyny, 20 lutego miałam przeprowadzony zabieg łyżeczkowania. W piątek, 19 lutego moja bata wzrosła do 51 tysięcy, natomiast w sobotę zaczęła spadać do 43 tys. Lekarze nie mieli wątpliwości że to pusta ciąża. Poza usunięciem pustego jaja, usunęli mi zaśniad niegroniasty (to była ta trzecia opcja o której wcześniej wspominałam).
Przykro mi że nie mogę tu z Wami klikać czekając na malucha, ale widać to nie jest jeszcze mój czas. Zabieg przeszłam bardzo dobrze. Już nawet nie krwawię. Mam teraz L4 i przez miesiąc mam się naprawdę oszczędzać. Po 2 miesiącach jak pojawi się 2 miesiączka możemy zacząć się starać o dzidziusia mam nadzieję, że tym razem z pozytywnym zakończeniem.
Wam wszystkim razem i każdej z osobna życzę samych pogodnych dni, spokoju i dobrych wyników z badań, a w październiku lekkich porodów Cieszę się Waszym szczęściem, może nawet czasami będę zaglądać co u Was! Trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie i maluszki. To błogosławiony czas i to Wy jesteście najważniejsze, pamiętajcie o tym. Ściskam!
Kochane dziewczyny, 20 lutego miałam przeprowadzony zabieg łyżeczkowania. W piątek, 19 lutego moja bata wzrosła do 51 tysięcy, natomiast w sobotę zaczęła spadać do 43 tys. Lekarze nie mieli wątpliwości że to pusta ciąża. Poza usunięciem pustego jaja, usunęli mi zaśniad niegroniasty (to była ta trzecia opcja o której wcześniej wspominałam).
Przykro mi że nie mogę tu z Wami klikać czekając na malucha, ale widać to nie jest jeszcze mój czas. Zabieg przeszłam bardzo dobrze. Już nawet nie krwawię. Mam teraz L4 i przez miesiąc mam się naprawdę oszczędzać. Po 2 miesiącach jak pojawi się 2 miesiączka możemy zacząć się starać o dzidziusia mam nadzieję, że tym razem z pozytywnym zakończeniem.
Wam wszystkim razem i każdej z osobna życzę samych pogodnych dni, spokoju i dobrych wyników z badań, a w październiku lekkich porodów Cieszę się Waszym szczęściem, może nawet czasami będę zaglądać co u Was! Trzymajcie się ciepło i dbajcie o siebie i maluszki. To błogosławiony czas i to Wy jesteście najważniejsze, pamiętajcie o tym. Ściskam!
G
gość_forum
Gość
Justyna tulę Cię
reklama
Justynka, kurcze, tak przykro czytac takie wiadomosci.. trzymaj sie kochana cieplo i nie trac wiary. Oby to cierpienie i czekanie zostalo Wam wynagrodzone. Trzymam kciuki, zeby nastepna ciaza zakonczyla sie tuleniem swojego malenstwa. Powodzenia ! :*