reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Justyna, bardzo Wam współczuję. I trzymam mocno za Was kciuki, za to, co będzie po tych dwóch miesiącach. :tak:

Poziomki, śliczna dzidzia, gratulacje serduszka!! :D

Ze mną mężuś wszedł już ostatnio do gabinetu, chciał też posłuchać serducha, widziałam jego wzruszenie... ;)

reklama
Justynka, strasznie mi przykro, ściskam Cię bardzo mocno aż się popłakałam czytając Twojego posta :-( Życzę Ci wszystkiego co najlepsze obyś szybko dołączyła do grona szczęśliwych mam :-*

Justyna zaśniad? MASAKRA, czytałam o tym kiedyś. Słońce trzymaj się, mam nadzieję, że już wkrótce zajdziesz w kolejną ciążę i wszystko będzie dobrze.

Madzia Moj tez chodzi ze mna, do gabinetu lekarskiego czy poloznej tez. Tu to jest normalne

Bubbka ja miałam przez brzuch
W pl od 10tc robią na ogół.
Hmmm to ,że to jest normalne i nic w tym dziwnego to wiem, ale uwierz mi ,że nie każdy mężczyzna chodzi ze swoja kobietą na badania, a moim zdaniem to bardzo wazne dla kobiety by był obok.
Chodząc do lekarza na 20 ciężarnych kobiet zdarza się , że jest 3, 4 partnerów. Niedawno zwróciłam na to uwagę.
Nie mam na mysli nikogo oceniać , bo przecież są różne powody dla których ich nie ma , lub nie może być.
Miałam na mysli tylko to ,że to czułe gdy mężczyźni nam towarzyszą za wszelką cenę, bo chcą :)

Justyna tulę mocno :* podziwiam Cię za spokój jaki płynie z tego posta. Zaglądaj do nas i daj znać jak się uda, a że się uda to wiemy na pewno.

Oj nie przesadzajcie z tymi facetami w gabinecie :p mój by ze mną z dwa razy i mówi, że on tam nic nie widział :p to potem już nie pytałam czy chce chodzić ;) ale zawsze dzwonił po wizytach. Nie sama obecność jest ważna a troska o kobietę w ciąży.

reklama
Do góry