reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Justyna, bardzo Wam współczuję. I trzymam mocno za Was kciuki, za to, co będzie po tych dwóch miesiącach. :tak:

Poziomki, śliczna dzidzia, gratulacje serduszka!! :D

Ze mną mężuś wszedł już ostatnio do gabinetu, chciał też posłuchać serducha, widziałam jego wzruszenie... ;)

reklama
Justynka, strasznie mi przykro, ściskam Cię bardzo mocno aż się popłakałam czytając Twojego posta :-( Życzę Ci wszystkiego co najlepsze obyś szybko dołączyła do grona szczęśliwych mam :-*

Justyna zaśniad? MASAKRA, czytałam o tym kiedyś. Słońce trzymaj się, mam nadzieję, że już wkrótce zajdziesz w kolejną ciążę i wszystko będzie dobrze.

Madzia Moj tez chodzi ze mna, do gabinetu lekarskiego czy poloznej tez. Tu to jest normalne

Bubbka ja miałam przez brzuch
W pl od 10tc robią na ogół.
Hmmm to ,że to jest normalne i nic w tym dziwnego to wiem, ale uwierz mi ,że nie każdy mężczyzna chodzi ze swoja kobietą na badania, a moim zdaniem to bardzo wazne dla kobiety by był obok.
Chodząc do lekarza na 20 ciężarnych kobiet zdarza się , że jest 3, 4 partnerów. Niedawno zwróciłam na to uwagę.
Nie mam na mysli nikogo oceniać , bo przecież są różne powody dla których ich nie ma , lub nie może być.
Miałam na mysli tylko to ,że to czułe gdy mężczyźni nam towarzyszą za wszelką cenę, bo chcą :)

Justyna tulę mocno :* podziwiam Cię za spokój jaki płynie z tego posta. Zaglądaj do nas i daj znać jak się uda, a że się uda to wiemy na pewno.

Oj nie przesadzajcie z tymi facetami w gabinecie :p mój by ze mną z dwa razy i mówi, że on tam nic nie widział :p to potem już nie pytałam czy chce chodzić ;) ale zawsze dzwonił po wizytach. Nie sama obecność jest ważna a troska o kobietę w ciąży.

reklama
Do góry