reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Pochwałę się i Wam tutaj :)
W niedziele wizytowalismy ...
Mały ma 1300 g czyli średniaczek póki co ale pani doktor stwierdziła że wielkoluda mam się nie spodziewać ...
Dupke schował w łożysku wiec nie widzieliśmy jajeczek i siurka.
Buzki tez ręką zasłanial dopiero jak pani doktor mocniej go posztyrchala to pokazał się dosłownie na chwilkę :)
Wygląda jak nasz starszak .. aż się łezka zakręcila ...
Imię dalej nie wybrane ... walka trwa ;)

A to nasz młodszy synuś :)
uploadfromtaptalk1470737463256.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1470737463256.jpg
    uploadfromtaptalk1470737463256.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 254
reklama
Jurczux o ja cie... no to niespodzianka. Mi powiedział juz na genetycznych ze będzie chłopak i nic się nie zmieniło :) na polowkowych i w 30tyg mam w opisie nawet narządy męskie prawidłowe :) bo też to sprawdzał.
Jakbym się dowiedziała teraz ze jednak dziewczynka to nie wiem kiedy bym wyszła z szoku[emoji14]
Aria super ze wszystko ok :) wagę ma ładną :)
No i trzeba brać poprawkę ze 500g może usg się mylić a to dużo [emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze ja się boję trochę takiej niespodzianki że jednak będzie dziewuszka;) niby widzialam siusiaka ale tylko na jednym usg... a u mnie w rodzinie same dziewczyny sie rodzą:p

Aria to podobnie jak mój :) niby lekki bo 1200gram ale jak liczył lekarz na podstawie kości udowej to wychodziło kolo 40cm długości ;)

Ewelinka u mnie to będzie pierwszy chłopiec w rodzinie :) moi rodzice mają 5wnuczek i się doczekają wnuka w końcu hihi

U mnie same chłopaki. ... tzn u Tż to tylko naszych 2 będzie więcej nie mają a u mnie to jeszcze moja siostra ma syna ... wiec babcie są tylko żonami dziadków :)

To moja baba będzie w takim razie :p prawiee 1.5 kg w 29 tyg miała hehe
U mnie 3 chłopaków i jedna dziewczyna, ale ona ma w przyszłym roku 18 urodziny więc też wszyscy wariuja że szczęścia, że dziewczyna

Ja teraz to odliczam do dwóch dat 31.08 wizyta i 12.09 mam iść się umówić na cc. .. ciekawe na kiedy termin dostanę :)
Mam nadzieje ze zdążę przed porodem wymienić dokumenty i się przemeldowac[emoji14]

reklama
Jejku no nie wiem, niby starałam się kupować rzeczy w neutralnych kolorach, kącik w naszej sypialni urządzam na turkusowo, ale babcia już poszyła niebieskie pościele w piratów i nakupowała ubranek w samochodziki :p dowiemy się chyba dopiero jak się urodzi, bo lekarz mi powiedział że wszystko jest w porządku i już nie ma potrzeby robić kolejnego USG. Mąż się baardzo ucieszył, że to jednak może być dziewczynka, bo do pierwszego USG mieliśmy przeczucie, że to będzie nasza pannica :p
Masakra... do brzucha mówiłam w rodzaju męskim a teraz nie wiem jak mam mówić :D

Do góry