reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
I po wizycie dostałam leki na ta wątrobę i powinny pomoc. Poprzednio dzięki nim dotrzymałam spokojnie do 35tc i do 37tc juz w szpitalu. Teraz bliźniaki wiec za dwa tygodnie o ile wyniki się nie pogorsza mam się położyć na sterydy dla.maluxhow na płucka. To będzie 31 tc ( dzieci 30tc). A jeśli wyniki się pogorsza to mam od razu jechać.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :) i ja jestem po wizycie :)
29tydzien i 2 dni.
Mały waży koło 1200 gram i ma kolo 40cm. Jest wymiarowy i drobny ale wszystko w normie. Wszystkie przepływy ok. Łożysko, wody prawidłowe wiec uf :)
1470134971641.jpg

A tak się uśmiecha ;)
Dostaliśmy jeszcze zdjęcie jak pokazuje język i jak jest poważny :)

W 35tygodniu mam iść do sekretariatu w szpitalu i umówić się na termin cc :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470134971641.jpg
    1470134971641.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 332
reklama
Do góry