reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Przedstawiam Wam mojego małego pucusia :p hehe
zdj z zeszłego tygodnia :)

13775541_776257595849959_5843224498403960421_n.jpg

Załączniki

• 13775541_776257595849959_5843224498403960421_n.jpg
    13775541_776257595849959_5843224498403960421_n.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 506
reklama
Dziś nerwowy dzień. .. musze powtórzyć wyniki próby watrobowej i jeśli wyniki od czwartku się nie poprawiły to jeszcze dziś na oddział.....
Pojechałam do swojego laboratorium co to w sobotę pobiera i za 3/4h wyniki są do wydrukowania z maila. Zapłaciłam pobrali na co pani mówi ze wyniki w poniedziałek bo w sezonie urlopowym działa tylko punkt pobrań a laboratorium juz nie....
Jadę teraz tramwajem fo drugiego laboratorium które wyniki gwarantuje dziś fo 18....
Szkoda ze drugi raz muszę zapłacić i na czczo pół miasta przejechać a dzieciaki kopią jak oszalale. .. :/

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze ich nie ma... aż mi brzuch się trochę stawia. .. mąż wraca z córką po tygodniu wakacji i nie chciałabym dziś do szpitala jechać. .. tak się za córa stesknilam. .

Są lepsze te wyniki alat spadł z 140 do 95 (norma 33) wiec spokojnie czekam do wizyty w poniedziałek i jakieś leki. Chyba ze będzie chciał sterydy podać to wtedy na chwile się położę. Zobaczymy ale to jeszcze napewno nie cholestaza bo wtedy by gwałtownie rosło.

reklama
Do góry