reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Ewelina, super ryjek [emoji6] moja mała 1,5 tyg zs tobą i ważyła w poniedziałek 1500 gr. To faktycznie mały Wiktor. Wiadomo, jest jrszcze granica błędu...
Kamila a jakie masz wyniki, ze na noc dali ci insulinę?mam wizytę za tydzień ivtez czuje, ze tak się skończy...

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Rano pomimo dobrych wyników po kolacji miałam ciągle 96;98 a i 105,110 się zdążyło.... dziś mam zły dzień. ..
Jeszcze chyba wątroba mi już siada. Jutro idę powtórzyć wyniki jeśli to nie jakiś błąd to pewnie znów mnie na oddział położy. ..

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Corke urodzilam 5 dni po terminie 3200 wazyla. Ale ona byla z konca cyklu a teraz dzidziol jest z poczatku to moze sie zacznie wczesniej. Nie wiem. Tak przeczuwam ze z 2 tygodnie przed terminem z om moze byc
Persea to ja sie urodzilam 3200, ale 3 tyg. przed terminem a mój mąż miał 4 kg. Młoda 4kg, więc zobaczymy jak teraz, czy przy wcześniejszym cc będzie mniejsza waga.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Moje drugie bylo mniejsze odrobinę. Tymek po terminie a Lila ciut przed. Oboje przez eksmisje. Ciekawe ile teraz. Na razie mala w 30t om (z usg 3 dni mniej) 1350 oszacowana.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry