reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Tez tak to trochę odebrałam ale nie zamierzam dawać w łapę nikomu bez przesady, nie po to płacę składki... zresztą ona nie pracuje w szpitalu nawet :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też zmieniłam lekarza w trakcie chyba gdzieś w 20 tygodniu. Najpierw był bardzo zdystansowany ale teraz mogę do niego pisać i dzwonić a i w szpitalu nie ma z nim problemu bo dba o swoje pacjentki. Aria ma rację. trochę dziwne to zachowanie.

Dziś trochę spanikowalam i pojechałam do medicover zrobić ktg. Oczywiście chcieli mnie do szpitala wysłać bo to 28tc i jeśli mam skurcze to powinnam kroplowke dostać. Ale ja właśnie chciałam sprawdzić czy to są skurcze. Całe szczęście zapis bez a to co brałam za skurcze to normalne naciąganie macicy przy chodzeniu czy ruchach. Jeszcze jadę wieczorem długość szyjki sprawdzić bo mój lekarz za 1,5 tyg wraca

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamiladon to cale szczescie,ze to normalne rozciaganie macicy,spokojniejsza jestes pewnie dobrze ze pojechalas,nie ma co ignorowac.

Mialam pierwsze cc i wiadomo ze szykuje sie na drugie. Jednak mialam moment kiedy przeszlo mi przez mysl sn. Ale ambicje ambicjami a trzeba dbac o zdrowie dziecka i swoje. Takze niech mnie tna.
Zyciowa i jak sie rozwija twoja corka ( corke masz, prawda?) jesli wolno spytac. Wspolczuje bardzo i szczegolnie w takiej sytuacji dziwi mnie podejscie gina.

reklama
Persea tak córkę :)
jak miała 2 tyg to zaczęłam z nią jeździć do warszawy do neurologa i zaczelysmy rehabilitację. .. Ogólnie to mała miała znieksztalcona stopę i z tym poszłam jako pierwsze do poradni reh bo w szpitalu nic mi nie mówili. zalecenia na wpisie zobaczyłam a ram było chyba z 15poradni wpisanych. .. no więc poszłam (po znajomości) i tak mi babka powiedziała ze ta stopa to pikuś i poradziła gdzie po kolei mam się udać. tak więc od 2 tyg życia do ponad roku pamiętam lekarzy poradnie ćwiczenia. .. (okropne) do tego źle się małej biodra układały i skończyło się szelkami pavlika. .. po krótkim czasie wyszło ze ma przetrwały otwór owalny, później ze podejrzenie białaczki. .. później podejrzenie padaczki bo znapis eeg nie taki. .. ale walczylysmy obie... i miałyśmy duuuuzo szczęścia bo Marysia rozwija się i fizycznie i psychicznie bardzo dobrze. Po badaniu psychologicznym stwierdzono ze są sfery ponad wiek rozwinięte i w normie :) w poradni transplantacji w cdz stwierdzili ze to cud jak jechałam na kontrolę z nią :) jasne ze cud mój mały :) ale z synem chciałabym żeby było zupełnie inaczej...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry