reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

To rzeczywiscie troche lzejszy od mojego bo ostatnio mialam wizyte wlasnie w 26t i wazyl te 949:) nie ma sie co martwic nadgoni albo bedzie lzejszy :)wazne ze zdrowe dzieci

reklama
Super poziomki! Pewno Ci ulżyło :)

U mojego meza w pracy laska urodziła 2 tygodnie temu w 25 tc!!! Mała nie ważyła nawet 1 kg i żyje:) cieszę sie ze nasze maluszki coraz większe:)

Na początku walczyli o jej życie, przenieśli do specjalistycznego szpitala a teraz to nie wiem bo moj maz w błocie sie tapla na Woodstocku

Aria a dlaczego masz tak rzadko wizyty? Nie masz problemu z l4?
Tak mi wypadło przez wyjazd do Damiana .... a na L4 nie jestem ;) l4 mi mój Damian co miesiąc wypłaca ;)
Zrezygnowałam z pracy w grudniu ... po powrocie z ferii w połowie lutego miałam w planach szukać czegoś nowego a tu się okazało ze fasolek się zagniezdzil. ... no i tak to jestem na bezrobociu.... jakbym wiedziała że tak będzie to bym jeszcze trochę w poprzedniej pracy posiedziala ;)

reklama
Do góry