reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Byłam na usg, ogólnie dzień w szpitalu przesiedziałem bo i glukoza i badania. Młody 1243g wiec kawał chłopa juz, echogenicznosc dużo mniejsza niż poprzednio, łożysko sie podniosło. Skarżyłam sie na ból krzyża i podbrzusza to mnie zbadali, pobrali wymaz ale szyjka zaczęła krwawić wiec zbiegli sie lekarze i badali dalej. Ja mam na szyjce zmianę która często mylona jest z nadżerka i to ona krwawiła. Ogólnie ok, jutro wyniki glukozy. Dzis juz dostałam zastrzyk antyD wiec we wtorek nie muszę znowu jechać. Kolejne usg 11 sierpnia

http://lbdf.lilypie.com/UYdOp1.png

Poziomki ooo jaki duzy ten Twoj chlopczyk:)
Miejmy nadzieje,ze z glukoza bedzie wporzadku.
Dobrze,ze Cie nie zostawili w tym szpitalu przez to krawawienie

Justjestem a w ktorym tc jestes?
Moj z 3tyg temu.juz wazyl niecaly kg to co to bedzie na wizycie za poltora tyg:) klopsik pewnie

reklama
Do góry