reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
:-) te zdjęcie to raczej zawsze chce dla rodziców, żeby im coś pokazać bo wątpię aby kiedykolwiek miała je później oglądać zwłaszcza z Synkiem :-) i tak najlepsze jest to z 10tc kiedy przypomina Bałwanka :-)
U mnie to też było połówkowe :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila, Marlenka, Agica gratulacje udanych wizyt! Dobrze, że maluszki zdrowe :)

Cherry, Bellina trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze podglądanie dzidziusiów! ;)

Powitanko cioteczki :) My dzisiaj z dobrymi wieściami :) Nina nadrobiła dużo a Feluśka troszkę zwolniła i dzisiaj różnica wynosi zaledwie 7% - nie jestem naiwna i wiem, że pewnie gdzieś w pomiarach coś poszło nie tak, a róznica jest jednak większa, więc nie zdziwi mnie jak za 2 tygodnie wskoczy znowu na 20%, ale nie zmienia to faktu, że jest lepiej, że jest znaczna poprawa, nawet przepływy wypadły dzisiaj bardzo ładnie, lepiej niż wsześniej, więc jestesmy dobrej myśli. Dziewuszki ważą ok 380g i 350 g i raczej do gigantów się zaliczać nie będą. Z racji dobrych rezultatów spotkania z lekarzem nie było bo na tym etapie i tak niewiele można zdziałać, więc pozostaje nam czekać i dalej trzymać kciuki, żeby szło ku dobremu :) Kamień z serca na następne 2 tygodnie :)

reklama
Super Gnidka!! Cieszę sie ze Nina sie wzięła za rośnięcie mam nadzieje, ze "dogoni" siostrę:) a co do wagi to bliźniaki chyba zawsze sa mniejsze niż pojedyncze dzieci , ja nie słyszałam nigdy o 4 kg bliźniakach:) trzymamy kciuki nadal no i ty pewnie lepiej sie czujesz?

Do góry