reklama
Dzięki za wyjaśnienieTo jest test z krwi ... Ala robi go zamiast amnio... tylko kosztuje spora kase wiec mniej osob sie na nie decyduje ... jest nieinwazyjne ... pobieraja ci krew i wysyłaja do badania
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Agnieszka to wkurzylabym sie jakby dopiero w 9 m-cu okazalo sie, że jednak inna płeć a w dodatku jeszcze w tę stronę Jednak w jakis sposob juz sie nastawiamy, wyobrazamy itp. a potem nagle trzeba sie przestawić. Choć lepiej tak niz taka niespodzianka dopiero po porodzie;p
Aria to masz i tak duży wybór z 17:-)
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Aria to masz i tak duży wybór z 17:-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Agica rodziłam tu i tu i niestety polski personel jest 100 lat za angielskim jeżeli chodzi o szacunek do pacjenta.
Ja tu nie czekam miesiącami na badania a jeżeli jest cos nie tak to sztab lekarzy próbuje pomoc i nikt nie ocenia i nie patrzy z góry.
Oby nic nie postradało ani nie odpadło
Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati
Ja tu nie czekam miesiącami na badania a jeżeli jest cos nie tak to sztab lekarzy próbuje pomoc i nikt nie ocenia i nie patrzy z góry.
Oby nic nie postradało ani nie odpadło
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Kurcze, fajne to! Nie słyszałam o takim teście! A to jest na 100% wtedy? Czy mogą zdarzyć się pomyłki?
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Aga z krwi matki oddzielają dna dziecka i jest to bardzo dokładny i wiarygodny test w przeciwieństwie do pappa
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Z tego jak czytalam to pomyłki z tego testu zdarzaja sie niezwykle rzadko i jakies odszkodowania sa z tego tytulu, gdyby wyszlo, ze np. dziecko zdrowe a urodzi sie chore.
reklama
99,5 prpcent, jezeli wyjdzie zle to daja 1200zł na aminopunkcje czyli warto. No ale cena nie mała.Kurcze, fajne to! Nie słyszałam o takim teście! A to jest na 100% wtedy? Czy mogą zdarzyć się pomyłki?