reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Z tego jak czytalam to pomyłki z tego testu zdarzaja sie niezwykle rzadko i jakies odszkodowania sa z tego tytulu, gdyby wyszlo, ze np. dziecko zdrowe a urodzi sie chore.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
No własnie dawali 120000zł odszkodowania do połowy 2015 roku, bo wtedy badania były robione za granica chyba Bruksela, teraz robia w Warszawie to nie ma oidszkodowan jak sie z wynikiem oni pomyla tylko jak wyjdzie mi negatywny to daja 1200zł na amino.

reklama
A to tylko w przyp. Polaków? Czy w innych krajach są nadal te odszkodowania? A jak jednak zdarzy sie pomylka i komus wyjdzie dobrze i nie zrobi amnio a dziecko jednak bedzie chore?

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Aria ale to nawet nie Twój post podniósł mi tak ciśnienie:) jak ja bym napisała takiego posta "Jak czytam to co dziewczyny pisza to wnioskuje ze w Polsce nie ma takiego poszanowania plodu jak w Uk. Wszystko jest fajnie jak dziecko zdrowe. U nas to nawet moze idzie w druga skrajnosc. Jestescie moze na forum pazdziernikowek na fb? Tam jest dziewczyna ktorej lekarze w Polsce powiedzieli ze czeka sie juz tylko na smierc dziecka a u nas sie takie dzieci ratuje do konca. Czy to dobrze, nie wiem. Ale w Posce sporo badan nie jest wykonywanych. Ja juz pod tym wzgledem wole te zacofana Anglię " a na to inna " zagraniczna"
Mama by dopisała cieszę, ze u nas jednak sie dba o kobiety w ciazy to mysle, ze tez by zawrzało. Wiem powinnam to przemilczeć bo każdy ma prawo do swojej opini i ja tego nie zmienię ale niestety podejrzewam ze W ciazy moj zdrowy rozsądek wydałam z moczem co godzine. Wiec prosze zostawmy juz ten temat:)
Masz chyba za dużo czasu bo chrzanisz w kółko o jednym. W ciąży jesteś czy co? Pisałam do Ciebie w ogóle? Odwal się :p

no właśnie a ja mam ten problem... teraz tez siedze i oczy mi juz z orbit wychodza od wgapiania się w chłopięce imiona i dalej nic nie wiem :oo: póki co mam na liście 17 wybranych i teraz będzie odrzucanie, które potrwa pewnie kilka tygodni albo miesiecy ... bosz...:/
Wow! 17 ? mi sie 4 podobały haha :D

reklama
Do góry