reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Hej. Mialam dzisiaj usg. Znalazl się pecherzyk 2cm, w dobrym miejscem miejscu. Tylko ciąża sporo młodsza niz wynika z miesiączki. Umówiłam sie za 2 tyg na wizytę.

Ostatnia edycja:
Rybki, za dwa tygodnie pewnie już zobaczysz więcej :)

Moja następna wizyta dopiero 14.03. Wydaje mi się, że to wieeeeczność :rolleyes2:

TSH 1.5, reszta ok.... kamień z serca :) teraz tylko do pierwszej wizyty 4.03. :)

Rybki dużo kobiet ma tak samo. Tyle czynników wpływa na wiek ciąży, że mamy właśnie te dwa tygodnie.

Marzycielka skoro lekarz mówi, że najważniejszy wzrost, to tak musi być ;)

Rybki, ja miałam podobnie z córką, termin z usg okazał się trafny. Miała m strasznie nieregularne cykle i owulacja musiała nieźle się przesunąć... Będzie dobrze

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1456140525.389158.jpg

My juz po:) dzidzia zdrowa, serduszko bije pięknie. Mam jeszcze małego krwiaka (stad plamienia) ale mówią ze ryzyko poronienia w tym momencie jest juz naprawde niskie. Wg OM jest 8t2d wg usg 7t2d termin wypada na 8.10.2016

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1456140525.389158.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1456140525.389158.jpg
    152,3 KB · Wyświetleń: 1 630
Do góry