reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
No to patrząc na męża to ja będę mieć parkę ;)
Moi rodzice 4 córki
Teście parka
Ja syn i ???
Siostra syn

Just śliczna dzidzia.... a ty na kiedy masz termin? Bo chyba po mnie??? Szybciutko się dowiedziałas

Ostatnia edycja:
mó mąż ma brata i siostre
a ja brata
no i synka
takze u mnie nie wiadomo co bedzie
ale jeszcze sie nie nastawiam bo z pierwszym w 4 mies powiedział mi ze dziewczyna , nakupiłam rzeczy a w 6 okazało sie ze chłopczyk dlatego ja sie jeszcze powstrzymuje od zakupów

Just śliczny dzidziuś:)

Nie jest powiedziane z ta rodzina męża. U mojego w rodzinie byli sami chlopcy, mąż ma brata i samych kuzynow ze strony mamy jak i ojca, ani jednej kuzynki, brat męża znów syna. A nam trafila sie córka:-) Teraz kto wie może bedzie chlopak.
Ja mam brata, moi rodzice oboje sa z parki.

reklama
Justi wygląda jakby sobie leżał i odpoczywał z nogami w górze :-)

Ja chyba się przyjdę na to usg 3d w późniejszym terminie bo chciałam zobaczyć dziecko tak bardziej realistycznie :-)

Co do płci to z tego co też kiedyś czytałam sporo rolę ma tutaj dzień zapłodnienia. Tzn z tego co pamiętam męskie plemniki są szybkie i jak jajeczko jest blisko to przeważnie one docierają pierwsze, żeńskie są wolne a dużej żyją i jeżeli owulację była później niż sex to one mają większą szansę dotrzeć bzdur trzeba :-)

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Do góry