reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
No to patrząc na męża to ja będę mieć parkę ;)
Moi rodzice 4 córki
Teście parka
Ja syn i ???
Siostra syn

Just śliczna dzidzia.... a ty na kiedy masz termin? Bo chyba po mnie??? Szybciutko się dowiedziałas

Ostatnia edycja:
mó mąż ma brata i siostre
a ja brata
no i synka
takze u mnie nie wiadomo co bedzie
ale jeszcze sie nie nastawiam bo z pierwszym w 4 mies powiedział mi ze dziewczyna , nakupiłam rzeczy a w 6 okazało sie ze chłopczyk dlatego ja sie jeszcze powstrzymuje od zakupów

Just śliczny dzidziuś:)

Nie jest powiedziane z ta rodzina męża. U mojego w rodzinie byli sami chlopcy, mąż ma brata i samych kuzynow ze strony mamy jak i ojca, ani jednej kuzynki, brat męża znów syna. A nam trafila sie córka:-) Teraz kto wie może bedzie chlopak.
Ja mam brata, moi rodzice oboje sa z parki.

reklama
Justi wygląda jakby sobie leżał i odpoczywał z nogami w górze :-)

Ja chyba się przyjdę na to usg 3d w późniejszym terminie bo chciałam zobaczyć dziecko tak bardziej realistycznie :-)

Co do płci to z tego co też kiedyś czytałam sporo rolę ma tutaj dzień zapłodnienia. Tzn z tego co pamiętam męskie plemniki są szybkie i jak jajeczko jest blisko to przeważnie one docierają pierwsze, żeńskie są wolne a dużej żyją i jeżeli owulację była później niż sex to one mają większą szansę dotrzeć bzdur trzeba :-)

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Do góry