reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Ja się wybieram na półkowe w 3d, super sprawa :) wybule dwie i pół stowy bo takie tu niestety ceny ale nie odpuszczę :p

Piękne zdjęcia :*

A ja słyszałam teorie że stosunek przed jajeczkowaniem - dziewczynka a w dniu jajeczkowania - chłopiec. W sumie na to samo wychodzi to co napisałaś tekila :-)

Synus urósł ładnie przez kilka dni, wsio ok i teraz długie 4 tygodnie czekania do następnej wizyty. No i mój gin powiedział, że doktorek od prenatalnych tylko raz pomylił się z płcią a tych badań narobił już trochę w swoim życiu. Więc liczę na to, że syn zostanie synem ;-) Dzisiaj maluch właśnie sobie pil wody pl., co chwilę buzie otwierał i mlaskal, śmiesznie to wyglądało.

Załączniki

• 1460144010479.jpg
    1460144010479.jpg
    73,6 KB · Wyświetleń: 139
To u mnie chyba większa szansa na chłopaka bo
mąż ma brata on ma 2 chłapaków i teść też ma brata
ja mam siostre ona ma 2 dziewczynki
za to mój tata ma same siostry

reklama
Do góry