reklama
marciosz
Fanka BB :)
Infini no to życzę powodzenia !!! Trzymam kciuki za Was
Ewe1982
Nie wiem czy już ktoś odpowiedział ale ja mam to zlecone na następny tydzień. Badanie krwi i dokładnie chodzi o kwas moczowy. Ten wskaźnik plus bialko w moczu może właśnie wskazać na zatrucie ciazowesweetka, to trzymaj się tam i jak cokolwiek będzie Cię niepokoiło, to leć do lekarza, bo zatrucie to nie żarty... kurcze, wiem, że jak się bada krew (ale nie zwykła morfologia), to jest jakiś wskaźnik, który wychodzi w krwi i sygnalizuje, że takie zatrucie najprawdopodobniej się pojawiła, ale zapomniałam jak to się nazywa
klaudynaaa
Rsz mój nie chodzi ze mną bo albo jest w pracy albo z córcia, ale był że mną na 3d i on bardzo lubi oglądać malutka na usg pewnie jakby mógł to by chodził ze mną na usg i u mojej gin nie może nikt wchodzić z ciężarna, wszystkie kobiety są same :-(
Infini trzymam kciuki :-*
Mikulinka odpoczywaj :-*
Mysza super ze w domku
Fenika trzymaj się :-*
Martita super ze u was ok
Infini trzymam kciuki :-*
Mikulinka odpoczywaj :-*
Mysza super ze w domku
Fenika trzymaj się :-*
Martita super ze u was ok
Oj tak zdecydowanie latwiej wypchnac mala glowe maksiu 2700 mial przy porodzie a nie jak moj poprzedni synek 4200 ;D
Ze szpitala wychodzilismy po dwoch dobach to dokladnie 2490 maly wazyl ,wczoraj polozna przyniosla wage to wazyl 2540 wiec powiedziala ze ok bo na 3 dobe mogl miec jeszcze spadek wiec trzeba sie cieszyc ze przybiera wazne ze zdrowiutki powiem wam ze mnie nawet jrocze przez cheile po porodzie nie zabolalo ,moj maly ma 6 dni a ja juz prawie nie krwawie ,no moze taki slaby okres i wgl nie czuje ze w ciazy bylam i porod przeszlam no ale zeby nie bylo ze sie przechwalam to mam jedno ale moje nagromadzone kilogramy wygladam jak prosiaczek hehe
Ze szpitala wychodzilismy po dwoch dobach to dokladnie 2490 maly wazyl ,wczoraj polozna przyniosla wage to wazyl 2540 wiec powiedziala ze ok bo na 3 dobe mogl miec jeszcze spadek wiec trzeba sie cieszyc ze przybiera wazne ze zdrowiutki powiem wam ze mnie nawet jrocze przez cheile po porodzie nie zabolalo ,moj maly ma 6 dni a ja juz prawie nie krwawie ,no moze taki slaby okres i wgl nie czuje ze w ciazy bylam i porod przeszlam no ale zeby nie bylo ze sie przechwalam to mam jedno ale moje nagromadzone kilogramy wygladam jak prosiaczek hehe
reklama