reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Ja juz po wizycie, wróciliśmy na szczęście do domu ;) szyjka bez zmian 3,5cm rozwarcie bez zmian. Maluszki ważą 700i 780g (24+6tc) ale taki duży szpital kliniczny a przyjmował mnie taki gbur ze o wszystko musiałam spytać sama :/ gdybym nie spytała o wagę to nawet by mi nie powiedział.

Piekna waga maluszkow. A szyjki zazdroszczę.

Ja tez dzis bylam na wizycie. Mam dzis 25+1 i malutka wazy 818gram. Niestety szyjka znow lekko sie skrocila mimo lezenia. Obecnie ma 2.5cm.

Zaskoczeniem byla dla nas wielkosc stopki 4.6 ( a niemowlaki rodza sie ze stopkami 5-6 cm) podobno. Ja jestem dopiero koniec 6 miesiaca....poszla zdecydowanie w tatusia. Chociaz wszystko sie okaze po porodzie

Ania faktycznie masz już troszkę do dźwigania :)
sweetka to jak taką stópką kopnie córcia to masz przeboje w brzuchu :) Ja się jeszcze nie spotkałam z mierzeniem stópki hmm.

reklama
sweetka niefajnie, ze szyjka sie znów skrocila :( a co do mierzenia stop to mojej córce tez lekarz mierzyl na usg i wyszla dość duza a urodziła się ze malutkimi :)

Do góry