reklama
renia1321
Fanka BB :)
Ja juz po wizycie dzis wszyscy mieli wiecej zaangazowania wiec nawet sklonna jestem jeszcze sie zastanowic czy tu jednak nie zostac Dzidzia rosnie, serduszko pieknie bilo, w srodku tez ladnie bez infekcji zadnych. Usg prenatalne mam 15.09 przepisal mi i on ten sam lek na mdlosci- bo mu nic nie mowilam ze bylam u innej, wiec w razie czego jak mi sie skoncza to moge dokupic Tylko kazal mi sie do internisty wybrac i po skierowanie do endo bo mu sie tarczyca nie podoba...
marzenka2015
Renia który tydzień u ciebie ?
marzenka2015
Renia widziałaś już rączki i malusie nóżki ?
renia1321
Ja sama widziałam tylko embrion- chociaż lekarz owszem pokazywał mi gdzie jest głowa, gdzie zaczynają się tworzyć nóżki ale to była słaba jakość i tylko tak podglądowo, dokładniejsze badanie będzie 15 Tutaj jest tak że ubezpieczenie płaci za 3usg na całą ciążę i u niego się płaci 100e dodatkowo żeby robił na każdej wizycie, to chyba wtedy lepsze podłącza, ale że ja nie wiem czy u niego w ogóle zostanę to mu powiedziałam że ja tego nie chcę no to sprawdził tylko tak
Karolina1987W
Gratuluje udanych wizyt :-)
marzenka2015
reklama
kasiagaw
Ja tez juz po wizycie. Dzidzia rosnie zdrowo. Ma juz prawie 3 cm. Bylo juz widac raczki i nozki. No i serducho bilo 160 na minute. Szyjka zwarta. Mam wziac jeszcze 2 opakowania duphastonu i koniec narazie. Dostalam namiar na usg genetyczne. Ach no i termin tym razem na 9 kwietnia