reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Kasiunia gratuluje wizyty super ;))!!

anika kurde co to za baba tam pracuje ;OO tylko na marne paliwo marnowac ;O może spróbuj zadzwonić jutro jak bedzie jakas inna moze na zmianie i wyjasnij jeszcze raz ;(

reklama
Ja juz po wizycie dzis wszyscy mieli wiecej zaangazowania wiec nawet sklonna jestem jeszcze sie zastanowic czy tu jednak nie zostac :D Dzidzia rosnie, serduszko pieknie bilo, w srodku tez ladnie bez infekcji zadnych. Usg prenatalne mam 15.09 przepisal mi i on ten sam lek na mdlosci- bo mu nic nie mowilam ze bylam u innej, wiec w razie czego jak mi sie skoncza to moge dokupic ;) Tylko kazal mi sie do internisty wybrac i po skierowanie do endo bo mu sie tarczyca nie podoba...

Kasiunia! Swietnie! Gratuluje ! Trochę spoznilam sie ale jakoś tu nie zagladalam . Ja tez na wizycie byłam w 6 tygodniu i 5 dniu i nie wiele było widać..... Wiec cieszę sie razem z Tobą ;-)

Ja sama widziałam tylko embrion- chociaż lekarz owszem pokazywał mi gdzie jest głowa, gdzie zaczynają się tworzyć nóżki ale to była słaba jakość i tylko tak podglądowo, dokładniejsze badanie będzie 15 :) Tutaj jest tak że ubezpieczenie płaci za 3usg na całą ciążę i u niego się płaci 100e dodatkowo żeby robił na każdej wizycie, to chyba wtedy lepsze podłącza, ale że ja nie wiem czy u niego w ogóle zostanę to mu powiedziałam że ja tego nie chcę no to sprawdził tylko tak

ImageUploadedByForum BabyBoom1441366165.020267.jpg

Moja rozbrykana szalejąca dzidzia :) zdjęcie fatalne bo z aparatu usg mniej profesjonalnego..ale cos tam już widać :)moj kurczaczek wielkanocny..jesli urodzi sie wcześniej :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441366165.020267.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441366165.020267.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 122
reklama
Ja tez juz po wizycie. Dzidzia rosnie zdrowo. Ma juz prawie 3 cm. Bylo juz widac raczki i nozki. No i serducho bilo 160 na minute. Szyjka zwarta. Mam wziac jeszcze 2 opakowania duphastonu i koniec narazie. Dostalam namiar na usg genetyczne. Ach no i termin tym razem na 9 kwietnia:)

Do góry