reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
Beata bądź dzielna i myśl pozytywnie. Z kazdym dniem maluszek większy więc wszystko bedzie dobrze :*
Malasowka0416
Zaangażowana w BB
Beatko też mocno trzymam kciuki ! Ja wiem, że to trudne, ale staraj się myśleć pozytywnie, myśl o tym, że już tyle za Tobą, że Bąbelek już jest całkiem duży i na pewno bardzo silny (skoro się tak dobija do Ciebie
). Pracowałam kiedyś z maleńkim 29-tygodniowym Kajtusiem jak już miał około 6 miesięcy i około roku dogonił rówieśników, pięknie się rozwijał, z tygodnia na tydzień robił piękne postępy i jak już kończyłam nad nim opiekę, to chłopak był na medal
! Także nie martw się Kochana na zapas, dbaj tam o siebie, oszczędzaj się i nie wyczekuj nerwowo na to, że teraz zaraz coś się może przytrafić, tylko myśl pozytywnie! Będzie dobrze, zobaczysz !! Mocno w to wierzę !
DostalamHCV, HIV, HBS, WR czesc z tych badan powtarzam, bo na poczatku ciazy je robilam, ale do szpitala potrzebuje swiezych. Do tego alloprzeciwciala, cytomegalie, toxo, mocz i morfologie. I jeszcze musze zrobic usg piersi, ale to tak juz zupelnie profilaktycznie.
Juz po wizycie
mam tak samo dużo badań jak Martita albo i więcej do zrobienia. Wszystko jest w porządku, mała wyhamowala trochę i juz wagowo zbliża się bardziej do średniej. Ma 2400 teraz i długachne nogi
)) mi przybyło 6kg od początku ciąży, ginka mówi ze ok.
reklama
Fenika i co z terminem porodu?
Mała miała jakiś skok wzrostowy chyba I teraz wyprzedza termin OM o tydzień tylko wiec termin pozostaje bez zmian