reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

O matko, ciekawe co powiedzą po obchodzie:* sama nie wiem co lepsze. A ty Kitki wolalabys miec ten rezonans przed czy po porodzie? :\

reklama
Chyba juz wolalabym miec po. Juz malo zostalo. A wizja ze moze zagrozic dziecku mnie przeraza. Poza tym jak cos wyjdzie to juz nie wyjde i czeka mnie szpital min miesiac pewnie. Zwariuje tu. Maz mowi ze lepiej teraz wszystko jeszcze zalatwic. Wiecie on z praktycznej strony podchodzi. Zdaje sobie sprawe ze jak urodze i mnie wypuszcza zrobia rezonans i jak wezma na operacje to sam z malyszkiem zostanie w domu. I pewnie to go przeraza bo co innego zajac sie samodzielna 7latka a co innego noworodkiem. Nie wiem ba razie czekam co powiedza. Zawsze moge sie zgodzic albo nie.

Dziewczyny 3majcie sie ciepło.... ale was zawitało teraz w szpitalu.... powiem wam , że sama się nie najlepiej czuje....brak mi totalnie sił a bolą albo plecy albo twardnieje brzuch i podbrzusze.....

reklama
Jeszcze nie zrobili mi USG :-/
Teraz czekam na jakieś badania na fotelu. Wczoraj wieczorem dali mi 2 x luteinę, dzisiaj rano też. W nocy wstrzyknęli mi drugą dawkę sterydów dla maluszka.

Alunia a jak tam u Ciebie z tymi skurczami? Ustąpiły?

Do góry