reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

No to żeśmy się kobietki posypały... Beatka bardzo dobrze że Ci się udało załatwić tak szybko tą wizytę, u mnie pewnie by tak sprawnie nie poszło. Dawaj znać jak Cię przyjmą:-*
Kitki no i Ty jutro nam relacjonuj na bieżąco co i jak :-)

reklama
O rany Beata i Kitki trzymam kciuki. W szpitalu bedziecie pod lepsza opieka.
Dziewczyny to powoli ten czas rozwiazan sie zbliża..wiec coraz wiecej wizyt moze sie tak konczyc.

O kurde co za wiesci dziewczyny nie zazdroszcze ale trzymajcie sie jakos :*** tam was porzadnie zbadaja dawajcie znac na biezaco :****

Beata Kitki trzymać się dziewczynki . Kciuki zaciska sle pozytywne myśli .. Dziewczyny dla Was ...
FB_IMG_1436449421149.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1436449421149.jpg
    FB_IMG_1436449421149.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 56
Beatka jak dobrze że poszłaś do tego lekarza jednak dziś i nie czekałaś do końca tygodnia. Będziesz teraz pod dobrą opieką. Trzymaj się! :*
Kitki ty też się nie załamuj, lepiej żeby Cię przebadali niż coś miałoby się stać. Trzymam kciuki :*
Martita, Klaudyna super wieści że u Was ok. Martita ja też mam te żylaki tylko one mnie bolą, w pierwszej ciąży miałam to samo i zniknęły od razu po porodzie więc nie martw się. Moja lekarka mówi, że też się z tym nic nie robi.
Aniabuu no to się nastresowałaś w pierwszej chwili, ale całe szczęście że mała przybiera prawidłowo :)

Na głównym pisałam, że dziś coś lepiej z moim kręgosłupem, myślałam, że to dlatego że dużo leżałam, ale chyba bardzo znacząco obniżył mi się brzuch. Nawet gołym okiem to zauważyłam przed wieczorną kąpielą, a dziś popołudniu czułam małego że tak niziutko jak mi tam grzebie jak jeszcze nigdy w tej ciąży. Podejrzewam, że mógł trochę przesunąć się w dół i przez to poluzował się nacisk dlatego mniej mnie boli. W środę wieczorem mam wizytę u ginki.

O matko dziewczyny trzymajcie sie. Beatko dobrze że poszłaś i ze udało Ci się tak szybko te wizytę umówić. Może rzeczywiście ciśnienie ze stresu związanego z wizytą wzrosło
Kitki powodzenia. Oby wszystkie badania wyszły ok i może żeby udało się poczekać z tym rezonansem do rozwiązania.
Ja mam wizytę w czwartek po prawie 5 tygodniach. Ale jednak zbyt dluga to byla przerwa (spowodowana urlopem gina). Ciekawa jestem ile Mała waży bo ostatnio było prawie 1300.

reklama
Kitki, Beata lepiej chwilę polecić w szpitalu, wszystko sprawdzić niż później pluc sobie w kołnierz. Dajcie znać jak coś będziecie wiedzieć więcej i trzymam kciuki :-)

Do góry