reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Bloelovi moja cora tez miesozerca. Jak w przedszkolu jest jarskie to głosuje a jak kotlecik to zje wszystko. No i wędlina kielbaska to jej przysmaki ;)

reklama
Bluelovi - 35tc... O rany jestem w szoku. W sumie tak jak dziewczyny piszą-uswiadamiasz jak niewiele czasu zostalo. A ja tu o pessarze... Buhaha. Trzymam kciuki za te 2 tyg

Martita wlasnie to mnie martwi :)

Ewe moja uwielbia miesko jak nie ma to smuci sie ;)

Sweetka oj tak sama nie wieze ze za dwie godziny wchodze w 35 tydzien ;))

ewe1982 moja córka tez miesozerna .Bluelovi matko już ... W szoku jestem ...
No ja jutro idę na wizytę ... jeszcze w tym albo w przyszłym tyg . muszę umówić się na usg. co do dat ur to u nas jest tak .. Ja 3.04. córka 17.05. mąż 25.05 syn 17.06. no i teraz termin na 30.04.

Bluelovi, zobaczymy jak długo synuś potrzyma Ciebie w niepewności :) Super, że jest już taki duży :) :) Faktycznie ten czas zasuwa jak szalony :) Ty zaraz wchodzisz w 35 tydzień a ja w 34, ale ten czas zasuwa :D Ale Twoja córeczka jest drobniutka :) Moja Maja ma 95 cm i waży 14 kg, a urodziła się 3250. Patrząc na wagę to wydaje się, że jest z niej kluska, ale większość spodni w jej rozmiarze na niej wisi. Wydaje mi się, że jest ubita :)
A to Majusia :)
12487112_938687256246715_5815229050656387283_o.jpg

Załączniki

• 12487112_938687256246715_5815229050656387283_o.jpg
    12487112_938687256246715_5815229050656387283_o.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 127
Malasowka gratuluję udanej wizyty :) Czyli jednak córunia :)
Kitki dobrze, że sprawdziłaś, chociaż głowa czysta i "spokojniej" minie Ci noc :)

Jejku moja Lilka waży 17kg, ubrania kupujęna 116-122 a do tego jest drobniutka- wąska w klatce, łapki jak patyki, nogi zero tłuszczu... ale jak się urodziła też tak wygladała a ważyła 3740 czego po niej wcale nie było widać. Starsza miała tylko 200g więcej a była "ogromna"- nóżki pulchne, policzki konkretne.Teraz jest szczupła ale tak "w sam raz" - spodnie jej z tyłka nie spadają ani nie mamy problemów z ich kupowaniem. Tak więc waga często mało ma wspólnego z wyglądem.

Moja córka ma 4 lata i wazy 13,5kg/ 102cm wszystkie spodnie spadają :) ale i ja i mąż takie szczypiorki tez bylismy jAko dzieci ;)

reklama
Moja tez ma taką chuda dupinke i długasne nogi. W każde legginsy musze gumkę wciągać. No i problem z rękawami bo zawsze są na styk.

Do góry