reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Reniu i Aluniu - Wasze dzieciaczkisą już takie dorodne... gratuluje:)
Aniu - czekamy na wiesci,ale podejrzewam,że jak jest cisza to juz buszuje po hurtowni:)

az nie mogę się doczekać swojej wizyty za tydzien....:)

Szybko napisze tylko ze jest troszke lepiej, jak wrócę do domu to dodam wiecej szczegolow ;)

reklama
Robisz napad na hurtownie? ;)
A jakże by inaczej :D Ale o tym wspomnę na zakupowym :D

Dziękuję Wam wszystkim za kciuki i słowa otuchy :)
Na wizycie okazało się, że szyjka trochę się wydłużyła - ma 32 mm, dalej jest troszkę za miękka ale bez paniki ;) Luteina najwidoczniej działa bo widać poprawę a to najważniejsze :) Dalej mam się oszczędzać, ale nie mam nakazu leżenia.
Mała waży ok 1000g, jest troszkę mniejsza niż wynika z terminu OM, ale mam cykle 35-dniowe więc wszystko w normie :) Ja urodziłam się w spodziewanym terminie i ważyłam 2850 g, więc nasza Panienka też może nie być za duża ;)

Uff :)

Do góry