reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
ech, my tez już po wakacjach, było swietnie, wróciliśmy w zeszła srodę - Hubek powrotną drogę zniósł równie wspaniale jak poprzednio:-) jestem z niego naprawdę dumna - w sumie zrobilismy prawie 6 tys. km:-):-) szkoda tylko, że tak szybko zleciał ten czas
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
6 tyśWow,gratki dla dzielnego Hubcia!ech, my tez już po wakacjach, było swietnie, wróciliśmy w zeszła srodę - Hubek powrotną drogę zniósł równie wspaniale jak poprzednio:-) jestem z niego naprawdę dumna - w sumie zrobilismy prawie 6 tys. km:-):-) szkoda tylko, że tak szybko zleciał ten czas
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
6 tyśWow,gratki dla dzielnego Hubcia!
ma to po mamusi - urodzony podróżnik
teraz juz wiemy, że za rok nasza wyprawa do Grecji aktualna, tylko termin trzeba wybrać: albo maj albo wrzesień, zeby nie było jakiś mega upałów
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ech, my tez już po wakacjach, było swietnie, wróciliśmy w zeszła srodę - Hubek powrotną drogę zniósł równie wspaniale jak poprzednio:-) jestem z niego naprawdę dumna - w sumie zrobilismy prawie 6 tys. km:-):-) szkoda tylko, że tak szybko zleciał ten czas
jestem pod wrazeniem
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Gratulacje.a my dzisiaj wykupiliśmy wycieczke :-) jedziemy do Turcji (jakos tak wyszło) bo ogólnie mały już wybór na wyloty z gdańska więc musieliśmy sie zdecydować, hotel taki
Hotele
wylot 18 sierpień na tydzień
My mielismy wczoraj jechać,ale byliśmy na chwilkę,a jedziemy jutro na pare dni.Ale jest tam net,więc będziemy w kontakcie.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Lenulka super!!:-) i hotel fajowny
ale przeraża mnie mysl o tych upałach chyba że Lenka znosi je bez problemów, bo wiem, że z Hubkiem to bym nie mogła sie tam wybrac w szczycie lata, jego skóra by tego nie zniosła chyba, po Szkocji mu sie poprawiła, to klimat dla niego i jego azs,a jak do ciepłych krajów to tylko przed lub po sezonie
ale przeraża mnie mysl o tych upałach chyba że Lenka znosi je bez problemów, bo wiem, że z Hubkiem to bym nie mogła sie tam wybrac w szczycie lata, jego skóra by tego nie zniosła chyba, po Szkocji mu sie poprawiła, to klimat dla niego i jego azs,a jak do ciepłych krajów to tylko przed lub po sezonie
reklama
Podziel się: