reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

Gosia byliscie nad morzem!!!!, ale ci zazdroszcze, a jak Emilce zjasnialy wloski, pewnie od slonca, zdjecia boskie!!

Mysia a Ty jak ladnie wygladasz...ale Fili mial dobrze...3 ladne dziewczyny dorwał :p hihihii

reklama
Gosia, Mysia sliczne zdjecia. Kurcze, przepiekne. Emilka jak zwykle boska, piekne morze i zachodzace slonko na plazy. A Filip przystojny, szczegolnie pieknie prezentuje sie na tle gor. Ja chce w Tatry!!!
Dziewczyny Wam tez niczego nie brakuje - tez slicznie wygladacie :tak::tak::tak::tak::tak:

Śliczne zdjęcia dziewczyny.
Emi słodka.
Fili przystojniak,taki cherubinek w blond włoskach.:tak:

zdjecia rewelacja i to z dwoch krancow Polski :)

w szoku bylam ze Emilka tak spokojnie siedziala patrzac na ten deser :szok: szymek by go rozpracowal lapami w 3 sekundy i tata i on i wszystko byloby w czekoladzie.

EMILKA przecudna jak zawsze, jakie ma jasne wloski, jaka opalona,cudnie sie usmiecha, no sama slodycz i piekno!!!

FILIPEK przesliczny blondasek, widac ze sie super czul w towarzystwie!!!

reklama
no pewnie duzo trenuje SZymek to raptus jak cos nie idzie to rzuca i rece ida w ruch pewnie po czesci po mnie to ma :zawstydzona/y:

no i w koncu jedziemy w piatek realizowac moj zalegly prezent urodzinowy ( przypomne dostalam do 4 kwietnia :-D) zawsze cos wyskakiwalo az w koncu jedziemy. Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie - Strona główna sam to wymyslił az jestem w ciezkim szoku no ale czeka mnie dosc bolesne przygotowanie totalna depilacja :szok::szok::szok: oj bedzie bolało no ale musze jakos wyjsc na te baseny i masaze aby nie pomysleli ze z buszu przyjechałam ;-) szkoda ze maga odsysacania tluszczu nie moge zrobic no ale trudno. kupilam dodatkowy kostium wiec wezme 2 oby bylo fajnie bo jak to ogladam to boje sie jakiejs sztywnosci :sorry2::confused: dla Szymak kupiłam dwa koła do plywania aby szalal z tata jak beda mnie torturować :-D

Do góry