reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

Karola, ale Ci zazdroszcze. Doslownie przedwczoraj wchodzilam na te strone i chcialam zapoznac sie co oferuja. Wlasnie ciekawi mnie ten osrodek Wzgorza Dylewskie. Jak juz wrocisz to koniecznie napisz jak bylo, bo mi sie marzy taki wyjazdzik do SPA.:-):-):-):-):-)

reklama
ja nigdy nie byłam w zadnym spa :-( ale juz sasiadka nastraszyła mnie że jej kuzyn tam był i pełen szpan tam panuje lansik a ja czegos takiego nie znoszę :wściekła/y:

napisze napewno i moze jakies fotki zrobimy to wkleje choc jak ja nic nie zrobie to moj maz zapomina o aparacie.

Karolina nie wiem ile w tym prawdy ale podobno ( to juz wiem od meza) ze trzeba robic rezerwacje minimum 3 tygodnie wczesniej ale dam znac co było fajne a co nie tylko nie wiem co to jest masaz szkocki czy jakos tak bo to jest a pakiecie :eek:

no i juz w domciu. odczucia ogolne typowa WARSZAWKA :sorry2: przynajmniej dwa stroje dziennie i emanowanie metkami tak moge okreslic gosci. w zlym tonie jest do kogos zagadac poza standardowym dzien dobry w winndzie czy na basenie saunie a tak cisza.
a sam hotel o rewelacja luksus mega mega mega my mielismy pokoj de lux wiec rewelacja prawdziwa choc cena nie zbyt duzo wyzsza od standardowego. wiec jesli karolina chcesz wybrac sie z dzieckiem to tylko taka opcja bo sa 3 lozka i fajny taras.
basen zdecydowanie zimna woda aby szymek sie pluskal ale w zamian sa 4 jakuzzi wiec ok sauny silownia zajecia fitness cargo wysoka polka zabiegi w instytucie - moje byly fajne i szeroki wybor ale rozbrajajaca atmosfera w tzw. pokoju relaksacyjnym gdzieczeka sie na zabieg. siedza damy i jedza pestki dyni jakby jadly trufle:-D
plac zabaw zadnych zasad bezpieczenstwa hotelwa ciocia to dziewczyna ktora chyba nigdy nic z dziecmi nie miala wspolnego ale za to cudowne tereny do spacerowania piekna stadnina koni bardzo dobre i roznorodne jedzenie

ja bym polecila to miejsce komus ok 45-50 lat bo wszystko tak wolno plynie

i mega polecam szampon w lazience produkowany jedynie dla hotelu wiec nigdzie go nie da rady kupic a`szkoda moje wlosy byly jakby prosto od fryca tak sie fajnie ukladaly. codziennie byly nowe butelki wiec mam 6szt;-)

i jeszcze jedno nigdy tyle nie spedzialam czasu w szlafroku i klapeczkach co tam.

na wszelkie pytania chetnie odpowiem :-)
ale plus to mam pieknie oczyszczona buzie

no koniec tego pisania szok nigdy tyle tu nie napisalam:szok::szok::szok::szok:

Ojej ale Filipek i Emilcia sa sliczni na foteczkach z wakacji.....
Emilka cudnie opalona, a Filipek jaka radosc na buzce....super fotki:))))

No Karola fajnie z tym spa mialaś, my ostatnio z koleżankami poszłyśmy do sauny, wzielyśmy pelne kosmetyczki, maseczki pelingi poprostu wszystko i szalałysmy. sauna parowa i fińska, byłmasazysta ale nieskorzystalyśmy, telewizorek, leżaczki, poprostu bosko, zamierzamy wybierac sie tak raz w miesiacu:-)
Wrócilysmy zrelaksowane, ze świetną cerą i skórą, pogadalysmy i wszystkie zgodnie twierdzimy że było BOSKO!!! Polecam dla wszystkich!!! Do typowego SPA chcemy sie wybrac w październiku do Kudowy-Zdrój lub Dusznik- Zdrój ( bo mamy blisko)

no polecam fakt ze fajnie ale mysle ze warto sprawdzic opinie bo ja nie jestem obyta z "warszawską" bufoniadą i tylko to psuło atmosferę tego miejsca. ale moje kochane chłopaki wszystko wynagradzały :-D

karolina nie napisalam tego aby ciebie przestraszyc czy cos w tym stylu tylko lepiej byc gotowym na cos takiego. ja tam mialam to w nosie bo caly czas bylam z szymkiem i mezem i bylo fajnie i wcale nie licylam na mega znajomosci. a weekend tak szybko zlecial ze szok.

jednak jesli chodzi o kosmetyke to naprawde rewelacja. juz prowie 2 lata nie bylam na oczyszczaniu skory a teraz mam jak tylek niemowlaka prawie 1,5 godziny caly czas mi cos na tej buzi robiła- tego nie moge powiedziec.

moze jakbym mieszczkala w duzym miescie to bym bardziej to wszystko docenila mam na mysli spokoj cisze zwolnione tempo a tak jak wyjde na taras w domu to mam tez las cisze cykady itp.

takie bylo moje odczucie ale moze twoje bedzie zdecydowanie inne no i pewnie nigdy nie zafundujesz sobie tyle opieki nad sobą jak tam- bo co innego tam robic.

reklama
no i już w domciu jesteśmy, żal było wyjeżdżać, bo wszystko, ale to wszystko było najwspanialej na świecie:tak:, megacudownie i och i ach.Lot tym razem minął bardzo dobrze, bo mała po prostu spała. Więcej wam napiszę może jutro, bo dziś pranie i odsypianie, a w nocy wyjazd do rodziców, tym razem tylko 600 km i samochodem:-D:baffled:
Miska sprawdz cene pampersow abym byla przygotowana :) i czy sa kaszki hipp:-D
pampki kosztują mniej niż w Polsce, bo za jumbopacka 4 wychodzi 37 zł, oczywiście nie w hotelowym sklepiku, tylko w ich drogerii, coś jak nasz roosman, pampki do wody ok.18 zł:tak:Kaszki, słoiczki widziałam tylko milupy, więc zabierz ze sobą, nie jest w końcu ciężka, ja brałam mleczko i kaszkę z Polski:tak:

Do góry