reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

Lenulka super!!:-) i hotel fajowny :tak:
ale przeraża mnie mysl o tych upałach:szok: chyba że Lenka znosi je bez problemów, bo wiem, że z Hubkiem to bym nie mogła sie tam wybrac w szczycie lata, jego skóra by tego nie zniosła chyba, po Szkocji mu sie poprawiła, to klimat dla niego i jego azs,a jak do ciepłych krajów to tylko przed lub po sezonie

no Lenka jedzie na tydzień do mojej siostry, tam będzie miała takie swoje wakacje bez rodziców, odpoczynek od gadania mamy i taty, a pozostanie tylko rozpieszczanie cioci :tak: :-)
na urlop jadę sama z Bartkiem, sama siostra zaproponowała wiec po zastanowieniu skusiliśmy się :tak:

reklama
no Lenka jedzie na tydzień do mojej siostry, tam będzie miała takie swoje wakacje bez rodziców, odpoczynek od gadania mamy i taty, a pozostanie tylko rozpieszczanie cioci :tak: :-)
na urlop jadę sama z Bartkiem, sama siostra zaproponowała wiec po zastanowieniu skusiliśmy się :tak:

Hotel piekny i te baseny!
Ale sobie odpczniecie,sami we dwojke... nam tez by sie przydal taki urlop, ale nie da sie wszytskiego na raz :/

Super Lenulka

Miska a co lepiej zabrac dolary czy euro :confused::confused::confused::confused:
pytam bo w egipcie to nie mialo znaczenia ze euro to prawie 2 dolary wszystko mialo ta samoa wartosc 1euro=1 dolar no a dla nas wiadomo to juz ma znaczenie

aaa, no to super, i Lenka bedzie miała wakacje i mama z tata odpoczna i naciesza sie sobą, fajnie....:-) dobrze masz z ta siostrą:-):tak:

Miska a co lepiej zabrac dolary czy euro :confused::confused::confused::confused:
pytam bo w egipcie to nie mialo znaczenia ze euro to prawie 2 dolary wszystko mialo ta samoa wartosc 1euro=1 dolar no a dla nas wiadomo to juz ma znaczenie
euro:tak:, dolar niechętnie przyjmowany i to policzą ci za 1 euro 2 dolary, czyli sie na pewno nie opłaca. My trochę wymienilismy na ich liry, ale chyba nie ma sensu, bo wszędzie w hotelu ceny w euro, w mieście też tylko by euro chcieli

Lenulka, widzieliśmy twój hotel, znajdował sie jakiś 1km od naszego, oba należą do tej samej grupy, nasz nazywa się JOY PEGASOS WORLD
ITAKA Hotel Joy Pegasos World my byliśmy bardzo zadowoleni, hotel w pełni zasługuje na 5 gwiazdek, jedzenie przepyszne w ilościach monstrualnych:-D, baseny bajeczne, a co do temperatur, nie było tak źle, zeby nie wytrzymać, czego dowodem jest Wiki, po prostu kremy z filtrem 50 czapa na głowę i tyle:tak:
Aha, i mała na pewno by się świetnie bawiła, szkoda, że jej nie zabieracie

Ostatnia edycja:
Miska dzieki za informacje bo juz kilka razy czytalam ze lepiej dolary ale ja tam nigdy nie bylam wiec wole sie spytac.

reklama
Do góry