reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

my też mamy super rozrywkę na 30 lat :-):-D, ale mam to gdzieś a dokłądnie w dupie nie będę siedziała w domu przeciez coś mi się od życia należy chociaż raz do roku jakiś wyjazd i odskocznia od tego wszystkiego, mam nadzieję że wypali mimo togo że we wrześniu jeszcze ślub kumpla i wyjazd do kielc bo tam wesele, trudno potem z Bartasem będziemy stołować się u rodziców :-D:-)

reklama
Turcja od 2 lipca na dwa tygodnie, zaliczka wpłacona:-)Wybór nie był łatwy, oferty strasznie przebrane, ludzie w tym roku powariowali, a wszyscy narzekają, że nie mają kasy:szok: Udało nam się wybrać mam nadzieję dobry hotel w fajnym miejscu i jeszcze załapalismy się na 20% taniej, do wczoraj była taka opcja w biurze, które wybraliśmy. Musimy poszukać malusiej parasolki na wyjazd dla Wiki:tak:

Nuśka, Mysia, Lenulka nie martwcie się kredytem, my też mamy jeszcze 25 lat taki wrzód na tyłku, ale jak wiemy z doświadczenia da się i spłacić kredyt i wyjechać na wakacje. Może nie co roku, ale na pweno przez 30 lat nie bedziecie siedziały w domu. My teraz mamy już drugi raz kredyt hipoteczny na mieszkanie. Poprzedni był dla mnie stresujący, byliśmy wtedy krótko po ślubie, zarabialiśmy tak sobie i mimo to spłaciliśmy go wcześniej, a w trakcie bylismy na wakacjach nad jeziorem pod namiotami, nad morzem na polu kempingowym i w ostatnim roku spłacania kredytu w Turcji. Po prostu nadwyżki odkładaliśmy, no i Artur rzeczywiście lepiej zarabiał niż na początku wzięcia kredytu:tak:A teraz mimo, że kredyt dużo, dużo wyższy(ceny warszawskie:szok:) stresu mniej i podejście inne. Damy radę:-)

Miśka 5 a gdzie lecicie do turcjii jaki hotel ja zastanawiam sie na hotelem Water Planet w aqua parku to jest lub w side nad mare resort &spa

Nuśka, Mysia, Lenulka nie martwcie się kredytem, my też mamy jeszcze 25 lat taki wrzód na tyłku, ale jak wiemy z doświadczenia da się i spłacić kredyt i wyjechać na wakacje. Może nie co roku, ale na pweno przez 30 lat nie bedziecie siedziały w domu. My teraz mamy już drugi raz kredyt hipoteczny na mieszkanie. Poprzedni był dla mnie stresujący, byliśmy wtedy krótko po ślubie, zarabialiśmy tak sobie i mimo to spłaciliśmy go wcześniej, a w trakcie bylismy na wakacjach nad jeziorem pod namiotami, nad morzem na polu kempingowym i w ostatnim roku spłacania kredytu w Turcji. Po prostu nadwyżki odkładaliśmy, no i Artur rzeczywiście lepiej zarabiał niż na początku wzięcia kredytu:tak:A teraz mimo, że kredyt dużo, dużo wyższy(ceny warszawskie:szok:) stresu mniej i podejście inne. Damy radę:-)

Nie no, Miśka....ja nie zamierzam znowu siedzieć w domu całe wieki, ale drogie wakacje za granicą odpadają...zawsze jakieś grosze na tygodniowy wypoczynek nad polskim morzem czy też w górach sie znajdą....a i na morze północne zawsze możemy pojechać do rodzinki...jak w 2006 roku....było bombowo

Nie no, Miśka....ja nie zamierzam znowu siedzieć w domu całe wieki, ale drogie wakacje za granicą odpadają...zawsze jakieś grosze na tygodniowy wypoczynek nad polskim morzem czy też w górach sie znajdą....a i na morze północne zawsze możemy pojechać do rodzinki...jak w 2006 roku....było bombowo
Polskie morze jest super,wiem coś o tym:-D:-D:-D
A ja nie muszę (tzn.nie mam takiego parcia na zagramaniczny wyjazd).Mi wystarczy ładna okolica,spokój,mąż i Kubuś,las i woda,no i oczywiście bym nie musiała gotować.:tak:

Heh ja tez w domu z dupka nie bede siedziec.....tylko tyle ze zagraniczne wojaze odpadaja.....w tym roku znowu tydzien w drzewoszewie:tak::-) bylo fajnie takze nie narzekam...:sorry2::-D

No my tez - 30 lat w domu...rany, ceny tych zagranicznych wycieczek są kosmiczne jak dla nas - mieszkając i pracując tu gdzie mieszkamy - nie mamy najmniejszych szans na jakikolwiek zagraniczny wyjazd nad ciepłe piękne morze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A co do starych lat to nie wiem czy mi sie będzie chciało, albo czy dożyje...bo ostatni tyle młodych ludzi wokół umiera, ze ....

Mysia co ty gadasz???? Na pewno kiedys wyjedziecie:tak::tak:

Dziewczyny ale macie fajnie z tymi wakacjami, ja podobnie jak Mysia nigdzie się nie wybieram w tym roku ...no do nowego domku :))...kupie basenik na ogródek i bedziemy mieli wczasy, cisza spokoj i tylko my troje:tak::tak:

reklama
My to raczej w wakacje nigdzie nie pojedziemy. Ewentualnie 4-5 dni po Irlandii. Za to w polowie maja przymierzam sie na wyjazd do Polski az na miesiac i to beda moje wymarzone wakacje. Oby tylko pogoda dopisala.

Do góry