reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

reklama
dzięki dziewczyny za refleksje, ja wiem jedno nie mam problemu jeśli chodzi o Lenkę, to mała cyganka pójdzie z każdym. Moją siostrę zna bardzo dobrze i wiem że napewno będzie rozpieszczana no ale jeszcze zobaczymy jak to się ułoży z tym urlopem, z jednej strony wiem że będę tęsknić a z drugiej strony...tylko MY a może coś się wydarzy ;-)

dzięki dziewczyny za refleksje, ja wiem jedno nie mam problemu jeśli chodzi o Lenkę, to mała cyganka pójdzie z każdym. Moją siostrę zna bardzo dobrze i wiem że napewno będzie rozpieszczana no ale jeszcze zobaczymy jak to się ułoży z tym urlopem, z jednej strony wiem że będę tęsknić a z drugiej strony...tylko MY a może coś się wydarzy ;-)
z małą też może się wydarzyć;-), my jedziemy i z dużą i z małą i przynajmniej nie będę umierała z niepewności czy moje dziecko całe i zdrowe u teściów lub moich rodziców. Już raz bylismy sami na wczasach i nie powiem było fajnie, ale strasznie tęskniłam za wtedy małą Madzią. Dobrym rozwiazaniem na taki wyjazd jest niańka bezprzewodowa. Zawsze dziecko mozna położyć spać i wieczorkiem, choć na balkonie posiedzieć lub na dół do kawiarni czy hotelowego baru zejść. Nasi znajomi w tamtym roku tak zrobili i co ciekawe co wieczór wychodzili na godzinkę, a mała nigdy się nie obudziła:tak:No i hotele oferują wynajęcie niani z krwi i kości, to propozycja dla tradycyjnych mam, które nie zostawiłyby swojego dziecka nawet na minutkę.

my w tym roku lecimy do Bolzano do znajomych. nasza niania elektroniczna zostaje w domu a do opieki nad Makrelka zabieramy babcie:tak:

albo zostajemy w polsce jak nie zdazymy malej paszportu wyrobic:nerd:

my w tym roku lecimy do Bolzano do znajomych. nasza niania elektroniczna zostaje w domu a do opieki nad Makrelka zabieramy babcie:tak:

albo zostajemy w polsce jak nie zdazymy malej paszportu wyrobic:nerd:
na paszport czeka się ok. miesiąc, to na pewno zdążycie:tak:
my złozylismy papiery na Wiki paszport pod koniec marca i 5 maja ma być, no ale w W-wie teraz jest szał paszportowy, nie wiem jak u was, ale radzę się pospieszyć, zdjęcie małej to przecież chwilka, nawet w CH, można zrobić

reklama
Do góry