reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

A ja chcę przynajmniej na działeczkę... ;-) piaskownica dla Milenki już czeka (oczywiście jeszcze w kartonie) :tak:

reklama
my juz w koncu wybralismy miejsca Turcja tylko teraz mamy dwie oferty i gotowe albo aquapark albo normlany hotel baseny i plaza musimy przedyskutowac za i przeciw napewno ostatni koniec sierpnia i pierwszy tydzien wrzesnia wiec czas na diete :-D

A ja najbardziej bym chciala w polsce nad morze:-:)tak:
Ale zostana mi tylko pewnie gory u mojej cioci kolo Szklarskiej Poreby:tak:

A ja jakoś o wakacjach narazie nie myślę, ale zdecydowanie wolę morze od gór, choć góry też mają swój urok. Mój Tomek coś przebąkiwał, że my ciągle tylko morze lub góry, a on by w tym roku pojechał sobie dla odmiany na jezioro.

A ja jakoś o wakacjach narazie nie myślę, ale zdecydowanie wolę morze od gór, choć góry też mają swój urok. Mój Tomek coś przebąkiwał, że my ciągle tylko morze lub góry, a on by w tym roku pojechał sobie dla odmiany na jezioro.
No to Mazury :tak::-)

a ja wczoraj szukałam wycieczki i najpierw chciałam do Maroco, potem na Madere, ale tam chyba lot trwa ok. 3 godzin (i to dla Lenki chyba za długo) tak strzelam bo nigdzie nie pisze więc wybrałam Bułgarie narazie wybrałam, chyba tam sie krócej leci :confused::baffled: jeszcze muszę pogadać ze znajomymi i coś mam nadzieje ze wybierzemy, ale jak widze to fajnie czekać na ostatnią chwilę bo można super ceny wychaczyć ja narazie wybrałam takie 2 oferty:

Atlas, Z?ote Piaski, Warna, Bu?garia, last minute, wycieczki, wakacje, oferty, urlop

Paradise Beach, Elenite, Burgas, Bu?garia, last minute, wycieczki, wakacje, oferty, urlop

Lenulka podobno w tym roku ludziska kupuja wczasy wiec szybko koncza sie miejsca i czasem lepiej nie`czekac zwlaszcza jesli chcesz jechac z dzieckiem bo nie masz pewnoscie co zostanie
no a co do ceny to ostateczna jest w momencie jak robisz rezerwacje ale jeszcze zanim ja zaakaceptujesz wiec nie ma co sie tym sugerowac czasem

no bulgarie poecam tez jezdzilam tam z rodzicami jak mialam 4 latka :-D

reklama
Ale fajnie macie...wycieczka za granica i jescze cieple kraje....:sorry2::happy:wow.....
tez bym chciala....a pewnie juz nigdy nie wyjade nigdzie....przez 30 lat bede siedziala w domku...:-p:-D:laugh2: w sumie to tez nie zle na stare lata sobie pozwiedzamy z mezem.....hihihih

Do góry