reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

Ale fajnie macie...wycieczka za granica i jescze cieple kraje....:sorry2::happy:wow.....
tez bym chciala....a pewnie juz nigdy nie wyjade nigdzie....przez 30 lat bede siedziala w domku...:-p:-D:laugh2: w sumie to tez nie zle na stare lata sobie pozwiedzamy z mezem.....hihihih
Co Ty gadasz nuśka,wierz mi na pewno ,za jakiś czas gdzies wyjedziecie.Marzenia sie spełniają.Wspomnisz moje słowa:-D

reklama
Ale fajnie macie...wycieczka za granica i jescze cieple kraje....:sorry2::happy:wow.....
tez bym chciala....a pewnie juz nigdy nie wyjade nigdzie....przez 30 lat bede siedziala w domku...:-p:-D:laugh2: w sumie to tez nie zle na stare lata sobie pozwiedzamy z mezem.....hihihih

No my tez - 30 lat w domu...rany, ceny tych zagranicznych wycieczek są kosmiczne jak dla nas - mieszkając i pracując tu gdzie mieszkamy - nie mamy najmniejszych szans na jakikolwiek zagraniczny wyjazd nad ciepłe piękne morze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A co do starych lat to nie wiem czy mi sie będzie chciało, albo czy dożyje...bo ostatni tyle młodych ludzi wokół umiera, ze ....

ja tak sobie czytam i dochodze do wniosku ze kazdy ma jakis problem z tymi wakacjami jedni nie maja kasy a by chcieli jechac a ja sie ciesze bo wogole pojedziemy ze maz znajdzie czas. wiem wiem ktos powie damulka ale tu naprawde nie chodzi o kase o nic tylk oo czas czasem majac wlasna firme nie ma sie juz na nic innego czasu.
a ozststawic wszystko ot tak to nie robota bo trzeba do czegos wrocic i nie mozna sie denerwowac na wakacjach co tam sie dzieje i non stop na telefonie siedziec :baffled:

ja na telefonie nie siedze nawet w wakacje mamy zawsze fajne fotele:-D:-D:-D:-D

ale wiec co znaczy miec firme i telefon z goraca linia nawet w wakacje

:-D:-Dale nie zastąpisz mojego męża a Szymkowi taty :-( wiec mam nadzieje ze nic nie wyskoczy w ostatniej chwili:baffled:

reklama
ja mam zawsze nerwa jak gdzies jedziemy nawet na weekend to juz wiem ze jak ktos dzwoni to nie jedziemy albo kiedys bedzie tak ze zostane sama a maz wroci do firmy

Do góry