reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

reklama
Bardzo ładne zdjęcia Gosiu, zazdroszczę ci tego wyjazdu nad morze:tak:My co roku jeździliśmy nad morze do Dziwnowa nawet kilka razy, bo mamy tam rodzinną pizzerię i pokoje u góry , ale teraz mamy za daleko. W tym roku byliśmy tylko raz przy okazji odwiedzin naszych rodziców. Od nich mamy nad morze ok 70 km, a z W-wy to nawet nie chcę pisać ile:-(

Marzyla mi sie Chorwacja,ale Kondzio za mały.Kilka dni temu zarezerwowalam apartament w Krynicy Morskiej...:tak:

My w tym roku jedziemy do Szkocji :-) mieszka tam mój brat z żona i jedziemy do nich w odwiedzinki. Wyruszamy samochodem na koncu czerwca i wracamy w połowie lipca, juz nie mogę się doczekać tej naszej wyprawy ech...

susumali, dzięki za odpowiedz. Ja lece centralwingsem z gdańska. Podobno wózek też można mieć aż do samego wejścia do samolotu. Mam jeszcze jedno pytanie, gdzie siedziałaś w samolocie, tzn. w którym rzędzie. Wcześniej latając samolotem widziałam,że matki siadają najczęściej w pierwszych rzędach.

Karola zgadza sie to specjalne miejsca dla dzieci te miejscowki najpierw wydaje sie dzieciom a na koncu innym pasazerom- one maja nawet swoja specjalna nazwe zagramaniczna oczywiscie taka miedzynarodowa.
tam specjalnie jest duzo miejsca aby dziecko moglo troche posiedziec samo i sie pobawic
a co do wozka zabiera go obsluga samolotu i oddaje przy wysiadaniu

my w tym roku w koncu tez jedziemy na wakacje 2 tygodnie koniec sierpnia poczatek wrzesnia tylko gdzie hmmm decyzja po swietach teraz na tapecie jest turcja a byl juz egipt bulgaria

karola-04 razem z Szymkiem?
My się chyba w tym roku jeszcze nie zdecydujemy na tak daleki wyjazd... przydałby się i wózek, i łóżeczko, te wszystkie pieluszki, podgrzewacze... chyba bardziej bym się umęczyła na takim wyjeździe, niż wypoczęła.

reklama
no pewnie ze`z Szymkiem w sumie to z mysla o nim moja kolezanka z rocznym byla w egipcie i wrocili tak zadowoleni ze teraz znow jada. no fakt papersy to potrzebne i podgrzewacz no i obiadki ale co tam niech sie opala i plywa w basenie w koncu tylko do 2 roku zycia dzieci jada za free :-D

Do góry